10/04/2013 14:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόταση νόμου για τα media αναγγέλλει στους εκδότες ο Αλέξης Τσίπρας

Χαρακτήρα άτυπης διαβούλευσης με μηντιάρχες με στόχο την κατάθεση πρότασης νόμου για τα media εκλαμβάνει η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα σε διάφορα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα. Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας εκδήλωσε τις προθέσεις του να καταθέσει πρόταση νόμου αμέσως μετά το Πάσχα αιτιολογώντας ότι η κυβέρνηση καθυστερεί σοβαρά στην άσκηση των καθηκόντων της στον τομέα αυτόν.

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διακρίσεις στη στάση που τηρεί έναντι των media. Ενώ ο αρχηγός του, βλέπει όλους ανεξαιρέτως του εκδότες (έχει ήδη συναντήσει τον Ι.Αλαφούζο, τον Στ.Ψυχάρη, τον Ν.Χατζηνικολάου, τους Α.Σκαναβή και Δ.Μπενέκο και τη διευθυντή ομάδα της “Εφημερίδας των Συντακτών”), καταγγέλλει επιλεκτικά ορισμένα Μέσα και εκπομπές. Ενοχλείται από τη στάση του Γ.Πρετεντέρη για τη “Ζωή Κασιδιάρη” και κηρύσσει εμπάργκο στη συμμετοχή εκπροσώπων του στην “Ανατροπή” και από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας συμμετέχει κανονικότατα στους «Νέους Φακέλους» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ (παρά το γεγονός ότι έχει καταγγείλει τον Γιώργο Τράγκα για την εκπομπή με τα μέλη της Χρυσής Αυγής).

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Nik avatar
    Nik 12/04/2013 20:59:36

    Ενα μάτσο τεχνοφοβικοί που δεν ξέρουν να διαβάσουν το email τους σχεδιάζουν να δαμάσουν το Internet. ROFLMAO!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.