04/02/2013 19:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προκλητικό εξώδικο στο ΕΣΡ από τη «Χρυσή Αυγή» με μομφές κατά Ν.Δ.

Εξώδικο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έστειλε η Χρυσή Αυγή, επειδή, όπως αναφέρει, τα ΜΜΕ «αγνόησαν επιδεικτικά την συγκέντρωση που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προς τιμήν των πεσόντων αξιωματικών στα Ίμια».

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει πως «την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου.  Η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι το νομικό της τμήμα κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και πως θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο «για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος». Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή δίνει τη δική της εκδοχή στο γιατί τα κανάλια την αγνόησαν υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στην καθίζηση που έχει υποστεί η ΝΔ στα ποσοστά της.

Χρησιμοποιώντας τα πιο έωλα επιχειρήματα φθάνει μέχρι το σημείο να αναφέρει ότι «είναι ρητή η εντολή του Μαξίμου να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή, λες και έτσι ο κόσμος θα γυρίσει στις αγκάλες αυτών που πρόδωσαν τη χώρα και καταδυνάστευσαν τον λαό. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς...».

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 05/02/2013 09:04:24

    Δεν την αγνόησαν αλλά διάβασα απο 2000 κόσμο μεχρι 20.000 κόσμο ότι είχε...ανάλογα με το μέσο που διάβαζες!

  2. Θεόδωρος avatar
    Θεόδωρος 05/02/2013 12:34:10

    Μομφές και τρίχες! Η ΧΑ έχει ανακαλύψει παρθένο, ακάλυπτο παντελώς πολιτικό έδαφος και προελαύνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.