25/11/2013 17:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πουλήθηκε το 3,6% Forthnet

Ένα κλικ φαίνεται ότι άρχισε να κάνει στους Άραβες της Wind  Ελλάς η Forthnet μιας και μικρό της πακέτο (3,06%) πουλήθηκε στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ειδικότερα, μεταβιβάστηκε πακέτο 396.586 τεμαχίων στην τιμή των 1,60 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα  634.538 ευρώ. Το ποσοστό δεν ανήκε σε κάποιον από τους μετόχους που είχαν ήδη σημαντική συμμετοχή στην Forthnet.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Ιουλίου η Wind απέκτησε δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (call option) 3.503.073 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet που αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,04% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η απόκτηση συμφωνήθηκε με την κυπριακή Fine Life του Κύπριου δικηγόρου Φώτου Πιτταντζή που στις 17  Ιουλίου είχε αποκτήσει το ποσοστό από τους Ολλανδούς της Cyrte Investments. Και οι δύο εταιρείες δρουν μέσω των θυγατρικών τους Largo και Zesmero.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.