05/02/2013 17:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποια θα είναι τα επόμενα μέτωπα του πολέμου μεταξύ Μπόμπολα – Τρίμη/Εφημερίδας των Συντακτών

Ένας ακήρυχτος επιχειρηματικός πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της οικογένειας Μπόμπολα και της «Εφημερίδας των Συντακτών» με άλλοθι τις βολές του «Έθνους της Κυριακής» κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη τον οποίο το σύστημα του Πήγασου κατηγορεί ότι δήθεν εκταμίευσε κονδύλι από τα αποθεματικά της Ένωσης για να χρηματοδοτήσει την «Εφ. Των Συντακτών». Ανταλλάχθηκαν ανακοινώσεις σφοδρού χαρακτήρα ένθεν και ένθεν ενώ τα επιχειρήματα του δημοσιεύματος επιχείρησε να καταρρίψει ένα προς ένα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης, Δ.Τρίμης.

Οι ανακοινώσεις υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο και τη blogόσφαιρα. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ετοιμάζονται εξώδικα ή και αγωγές προς συνδικαλιστές από εργαζομένους – μέλη της Ένωσης προκειμένου να διερευνηθεί η αλήθεια του δημοσιεύματος. Από την πλευρά του Δ.Τρίμη και της «Εφημερίδας των Συντακτών» συλλέγονται στοιχεία και μαρτυρίες μέσα από την ΕΣΗΕΑ που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ από τα αποθεματικά στο αυτοδιαχειριζόμενο σχήμα. Επίσης αναλύονται και οι ισολογισμοί των εταιρειών της Πήγασος. Για τυχόν διενέργεια δημιουργικής λογιστικής. Όπως και νά' χει ο πόλεμος ξέσπασε.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.