Πέραν κάθε ηθικής, το power game του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ
03/02/2014 18:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πέραν κάθε ηθικής, το power game του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικαλιστικά των media, της ΕΡΤ και της ΕΣΗΕΑ...

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικαλιστικά των media, της ΕΡΤ και της ΕΣΗΕΑ. Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υιοθετώντας πρακτικές ΠΑΣΟΚ 1981, προαλείφεται για την εξουσία χρησιμοποιώντας τη δημοσιογραφία ως εφαλτήριο για την Πολιτική, πράγμα ανήθικο και αποδεδειγμένα «ανίερο» και αναποτελεσματικό.

Πράττοντας αυτό που ο ίδιος κοροϊδεύει, ο ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετεί την ηρωϊδα Μαριλένα Κατσίμη της «Πρωϊνής Ενημέρωσης» της ΕΡΤ στη θέση της Γενικής Γραμματέως της ΕΣΗΕΑ για να το βρει μπροστά του σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν η συνδικαλίστρια λιγουρεύεται μια θέση στη ΝΕΡΙΤ και το κόμμα δια της Γερουσίας φτύνει αίμα για να τη μεταπείσει μιας και είναι εκτός γραμμής.

Γιατί είναι εκτός γραμμής; Πρώτον, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίζονται στη «ΔΤ» και δεύτερον ο αρχηγός Αλέξης Τσίπρας διαμηνύει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι όταν βγει κυβέρνηση θα ξαναδημιουργήσει την ΕΡΤ. Με ποια δικά του στελέχη θα την αναστήσει αν τα αξιοποιήσει στην πολιτική; Άλλη περίπτωση, η Αγλαϊα Κυρίτση, η φωνή τύπου «Εδώ Πολυτεχνείο» της ελεύθερης πολιορκημένης ΕΡΤ.

Ενώ λοιπόν το κόμμα στο οποίο πρόσκειται και με το οποίο «κατέρχεται» στις συνδικαλιστικές εκλογές (με την παράταξη «Συσπείρωση») προαναγγέλλει επανεκκίνηση της ΕΡΤ εκείνη, βάζει υποψήφια για την περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου. Τελικά η εξουσία είναι γλυκιά. Πιο γοητευτική και από το γυαλί της ERTopen.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.