30/10/2013 08:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πένθος στο Mega

Παντελώς ανυπόστατες οι διαδικτυακές πληροφορίες που θέλουν τους μετόχους του Mega να συζητούν για το μέλλον του καναλιού, για την αναχρηματοδότησή του ή το κλείσιμο της κάνουλας. Πολύ απλά επειδή η πλευρά της οικογένειας Μπόμπολας βρίσκεται σε βαθύ πένθος λόγω της απώλειας της Αννας Μπόμπολας, συζύγου του Γιώργου Μπόμπολα, μετόχου του καναλιού.  Ως εκ τούτου η απόφαση για τον τρόπο που θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις του επόμενου εξαμήνου, παίρνει μικρή παράταση. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας οι μέτοχοι ή οι εκπρόσωποί τους να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αποπληρωμής των δόσεων του ομολογειακού δανείου των 98 εκατ. ευρώ, των συμβάσεων με εταιρείες παραγωγής, των περικοπών, απολύσεων, κ.ά.

Η Αννα Μπόμπολα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Παρασκευή σε ηλικία 80 ετών Η Άννα Μπόμπολα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Πατέρας της ήταν ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Ορφανουδάκης από την Κρήτη και μητέρα της η Φωτεινή Κάτσαρη. Ήταν σύζυγος του εκδότη κ. Γιώργου Μπόμπολα και μητέρα τριών παιδιών, του Φώτη, της Μαρίας και του Λεωνίδα Μπόμπολα.

Υπήρξε αυτοδίδακτη ζωγράφος με μια κλίση στα αφαιρετικά τοπία, τα οποία είχε εμπνευστεί από την ελληνική φύση. Είχε εκθέσει στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα και τη Βενετία και έργα της βρίσκονται στα Μουσεία Πούσκιν της Μόσχας και Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης. Η ζωγράφος ήταν πολύ αγαπητή στα παιδιά καθώς παρέδιδε και σεμινάρια ζωγραφικής στη Σχολή Μωραίτη σε παιδιά μικρής ηλικίας.

Ηταν από τις γυναίκες οι οποίες ήταν αθόρυβες και δεν χρησιμοποίησε την τηλεόραση ή τις εφημερίδες για την προβολή της.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.