06/11/2013 19:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κόσμος καίγεται και η «ΔΤ» πάει Eurovision

Ένα σκληρό παρασκηνικό παιχνίδι παίζεται αυτές τις ημέρες αναφορικά με την τύχη της ελληνικής συμμετοχής στο πανηγύρι της Eurovision. Ενώ η «ΔΤ» δεν έχει ακόμη ορθοποδήσει και η ΝΕΡΙΤ δεν υφίσταται καν, δεν έχει ακόμη συσταθεί, οι ιθύνοντες του ενδιάμεσου φορέα σπεύδουν να δηλώσουν ότι η ελληνική συμμετοχή θα γίνει κανονικά.

«Το ποσό που απαιτείται για να δείξει η Δημόσια Τηλεόραση το διαγωνισμό, είναι 120,000 ευρώ, είτε συμμετέχουμε στο διαγωνιστικό μέρος, είτε όχι. Είπαμε λοιπόν πως εφόσον δώσουμε αυτό το ποσό, δεν έχουμε λόγο να μην κατέβουμε και με μια ωραία συμμετοχή», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ελληνικού fan club της Eurovision, OGAE, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΔΤ, Αρετή Καλεσάκη.

Όπως πρόσθεσε η κα. Καλεσάκη, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, όπως εξάλλου ορίζει η προθεσμία της EBU, ενώ το μόνο που θα απαιτηθεί στην πορεία είναι «μια συνεννόηση των δύο κρατικών φορέων, της ΔΤ που θα έχει υπογράψει τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό και της ΝΕΡΙΤ που θα ακολουθήσει και θα αναλάβει όλη την προετοιμασία και την μετάδοση του διαγωνισμού από την Κοπεγχάγη».

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου 2014, στη Δανία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άφωνος... avatar
    Άφωνος... 06/11/2013 21:47:08

    Ξεφτίλας εγκώμιον!

  2. Δημήτρης avatar
    Δημήτρης 10/11/2013 19:49:24

    μακάρι να πάμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.