13/02/2014 16:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Δημήτρης Μιχόπουλος στη Weber Shandwick

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (ManagingDirector) της Weber Shandwick Athens, discipline του McCannWorldgroup στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχόπουλος, προερχόμενος από τον ΟΠΑΠ όπου κατείχε τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για τον Όμιλο.

Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή και αναγνωρισμένη εμπειρία στους τομείς της Εταιρικής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing από θέσεις ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Corporate Affairs Director της Vodafone για 9 χρόνια. Επίσης έχει εργαστεί στη Unilever επί 5 συναπτά έτη καθώς και στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ως Head of Communications & Marketing, ενώ ως καθηγητής σε θέματα Management έχει διδάξει στο Deree College και στην ΕΕΔΕ.

Η πρόσληψη του κ. Μιχόπουλου εντάσσεται στο πλάνο ισχυροποίησης της θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά σε μια εποχή που παρουσιάζει αξιοσημείωτη δυναμική για τον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων. Υπενθυμίζεται ότι η WeberShandwickAthens από την ίδρυσή της το 2008 έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη του κλάδου ακολουθώντας μια ανοδική πορεία με συνεχείς αναθέσεις λογαριασμών και διακρίσεις σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.