20/03/2013 16:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γκίκας Μάναλης, νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ

Ένα μάνατζερ για να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα επέλεξε η κυβέρνηση για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην πολύπαθη ΕΡΤ. Ο Γκίκας Μάναλης παίρνει τη θέση του «επιτυχημένου» κ. Σίμου και καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τόσο με τους συμβασιούχους όσο και με τις παραγωγές που ετοιμάζονται και είναι στον αέρα διότι κανείς δεν υπογράφει ενώ το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει γεμίσει από επαναλήψεις.

Ο κ. Μάναλης ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και πρώην γενικός οικονομικός διευθυντής στη First Business Bank του Βίκτορα Ρέστη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΠΑΜΠΗΣ avatar
  ΜΠΑΜΠΗΣ 20/03/2013 16:12:32

  Το βαθύ σάπιο σοβιέτ κράτος - παρακράτος κυβερνά και όλα τα στραβά τα χρεώνεται ο Σαμαράς ...
  Τόχουμε ξαναδεί το έργο και δυστυχώς .....

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 20/03/2013 16:16:54

  Εταιρειοκρατία.
  Επιχειρηματικά στελέχη θα αλλάζουν απασχόληση με κυβερνητικές θέσεις.
  Όπου θα προωθούν επιχειρηματικά συμφέροντα.
  Και θα επανέρχονται στον ιδιωτικό τομέα

  Ό,τι γίνεται στηνΑμερική, π.χ. με την Κοντολίζα Ραις να πηγαίνει από το ΔΣ της Chevron στο State Deparmnent και ξανά στη Chevron.

  Χρειάζονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ στελέχη, που απηχούν την κοινωνία.

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ Προφήτης 20/03/2013 17:07:32

   Δηλαδή ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο της θέσεως και με μοναδικό προσόν την ψηφοθηρική κληρονομιά του μπαμπά τους ή την εύνοια της νομαρχιακής τους ή μιας κλίκας τοπικών λαμόγιων; ΟΧΙ, ευχαριστώ!
   Ως προς τους τεχνοκράτες, που ξαναγυρίζουν στις θέσεις τους, μετά από έναν "πολιτικό" διορισμό, φαντάζομαι ότι θα έβλεπες "φυσικότερο" το να αποτραβιόντουσαν στο ξεκοκκάλισμα της "λείας" από την θητεία τους στην δοτή θέση.
   Ωρισμένως, έχουμε διαστραφεί τελείως, οι Έλληνες...

   • akenaton avatar
    akenaton @ ΠΗΛΕΑΣ 22/03/2013 16:44:34

    Έτσι ακριβώς. Στην Ελλάδα όλες οι θέσεις είναι "πολιτικές". Ότα ακούμε την λέξη "μάνατζερ" βγάζουμε φλύκταινες. Και η πλάκα είναι ότι χρεώνουμε τους μάνατζερ ακόμη και όταν τα πολιτικά "βιλαέτια" δεν τους αφήνουν καν να κάνουν την δουλειά τους. Έτσι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά όμως .....

 3. real avatar
  real 20/03/2013 17:19:21

  ανακύκλωση των ίδιων και των ιδίων νεοφιλελελέ...αυτοί δεν έχουν πατρίδα ρεεεεεεεεεεε!

 4. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 20/03/2013 17:32:13

  Τα είδαμε και τα πολιτικά στελέχη...
  Να μας λείπουν καλύτερα

 5. Γεώργιος avatar
  Γεώργιος 26/03/2013 20:05:56

  Τα "πολιτικά στελέχη" είναι καλά, διότι "απηχούν την κοινωνία" (άραγε, με τη λογική αυτή, όταν οι διοικούμενοι είναι εγκληματίες (όπως π.χ. οι τρόφιμοι των φυλακών), θα πρέπει να διοικούνται από κάποιους άλλους εγκληματίες, ώστε οι τελευταίοι να "απηχούν" τους πρώτους. Ποια θεωρία και πρακτική της διοικήσεως προτείνει ο διοικών να "απηχεί" τους διοικούμενους;)

  Τα "επαγγελματικά στελέχη" είναι κακά, διότι μετά τη λήξη της θητείας τους κάποιοι ιδιώτες τους εκτιμούν, και θέλουν να αγοράσουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης, είναι κακά ,διότι άλλωστε το να μετέρχεσαι την επιστήμη της διοίκησης για ένα κράτος (όπως οποιοσδήποτε λογικός θα έκανε για μια μικρομεσαία επιχείρηση...) είναι "νεοφιλελέ"...

  Με γεια τα μυαλά μας, συναγωνιστές. Ποια άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε για την ιδεολογική επικράτηση της αριστεράς (ακρο-, κεντρο- , "σοσιαλδημοκρατίας", κλπ...), όταν τα ανόητα και φαύλα κηρύγματά της, βρίσκουν απήχηση και μεταξύ ημών;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.