13/08/2013 15:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οφσoρ με έδρα τις Παρθένους Νήσους πήρε τον 902!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο αποδεικνύεται πλέον ότι το κόμμα της εργατιάς, το ΚΚΕ, πούλησε τον τηλεοπτικό του σταθμό σε οφσορ εταιρεία η οποία έχει έδρα τις Παρθένους Νήσους. Τα έγγραφα από την Κύπρο αποδεικνύουν ότι μοναδικός μέτοχος της εταιρείας «Α-ORIZON Media LTD» με έδρα την Κύπρο, που αγόρασε το σταθμό, είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Εσκεμμένα το ΚΚΕ στην προχθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε τον αγοραστή αλλά όχι και τον μέτοχο, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Όμως, η… παρθενία του ΚΚΕ διερράγη από την αποκάλυψη της υπεράκτιας με έδρα τις Παρθένες Νήσους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό.

Μοναδικός μέτοχος της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους... Το μετοχικό κεφάλαιο της οφσόρ εταιρείας είναι 2000 ευρώ και αναλύεται σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία...

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD»  έχει μετοχίκό κεφάλαιο 171 ευρώ.

Δηλαδή ξέρουμε ότι μια υπεράκτια εταιρεία που έχει νόμιμο εκπρόσωπο μια δικηγόρο, πήρε τον 902. Αλλά δεν ξέρουμε ούτε το τίμημα (που λέγεται ότι είναι 3-4 εκατομμύρια ευρώ) αλλά ούτε και τον… αφανή αγοραστή. Είναι κάποιος Έλληνας επιχειρηματίας πίσω από την υπεράκτια εταιρεία; Θα μάθουμε ποτέ τι έγινε τελικά με τη συναλλαγή; Το ΕΣΡ τι ρόλο παίζει; Διακοσμητικό;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θόδωρος 17.06.2013? avatar
  Θόδωρος 17.06.2013? 13/08/2013 19:47:17

  Να χαρώ εγώ τα αγαπημένα μου συντρόφια!

  Την τζάμπα συχνότητα του Ελλ. Λαού την "έδωσε" για 3-4m (όσα τέλος πάντων, ας βγουν να πουν πόσα, ή τζάμπα, ή..) σε off-shore των Παρθένων Νήσων. Εε, στο "δώσιμο" είναι ταλέντα οι σύντροφοι. Εδώ τους δικούς τους, στον 902 θα κωλώσουν?

  Και τι να κάνουν λένε στον καπιταλισμό που ζούμε. Έχουν έξοδα! ΜΑ ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ, "ΣΥΝΤΡΟΦΕ"! Εδώ να υποστηριξεις, τώρα να συμπαρασταθείς. Όχι να προσθέτεις κι άλλους ανέργους!
  Πόσους θα απαγοητεύσετε πια? Λυπάμαι τα παιδάκια που εξαπατάτε να σας ακολουθήσουν!

  Δεν είστε πλέον στο απυρόβλητο, "σύντροφοι μου" και θα λογοδοτείτε για τις κινήσεις σας από τώρα και μπρος. Οι εποχές άλλαξαν, κανένας εκ των προτέρων δεν θα έχει την ασυλία του "περιούσιου λαού"!

 2. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 13/08/2013 21:39:11

  O δικηγόρος που ειδικευεται στην σύσταση offshore και εκπροσωπεί προφανώς κάποιον Ελληνα επιχειρηματία λέγεται Πανίκος Λεωνίδου απο τη Λεμεσό.
  Ηταν παλαιότερα υποψήφιος βουλευτής με το (δεξιό) ΔΗ.ΚΟ …
  Σε δεξιό πουλησε το ΚΚΕ τον σταθμό,μεγάλες στγμές ζούμε!!

 3. Ανδρεας45 avatar
  Ανδρεας45 14/08/2013 03:48:53

  Υπερακτια εταιρια αγαπητοι και οχι "offshor",gamv τα αγγλικα σας γαμω,μεσελληνες του κερατα.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Ανδρεας45 15/08/2013 14:17:03

   Το "υπεράκτια" είναι πιο ενοχλητικό από το "offshore" γιατί α) δεν σημαίνει τίποτα στα ελληνικά (π.χ. "η Λήμνος είναι ένα νησί υπεράκτιο τής Λέσβου". Εεε;;;), β) είναι μια άθλια λέξη-λέξη μετάφραση όπως η "τοποθέτηση προϊόντος" και το "θα σε πάρω πίσω" και γ) "λευκαίνει" νοηματικά την τρομερή νομική και ηθική χυδαιότητα που λέγεται "offshore", βρεττανικό ανοσιούργημα το οποίο βύθισε τον κόσμο στην κρίση από το 2008 και δω.

   "Offshore" λοιπόν, ή "οφσόρ", όπως λέμε "καπουτσίνο" και όχι "καφές στα χρώματα των ράσων των Καπουκίνων καθολικών μοναχών".

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/08/2013 06:51:41

  6 οφσορ πηραν τον ΟΠΑΠ

  1.GEONAMA - 157 εκατ. ευρώ

  2.MEF Holdings - 145 εκατ. ευρώ

  3.VITAL PEAK - 145 εκατ. ευρώ

  4.ROUBINDIAM - 145 εκατ. ευρώ

  5.HELIXSOR - 31 εκατ. ευρώ

  6.HELVASOR - 26 εκατ. ευρώ

  ΠΠ

  • Μ.Β avatar
   Μ.Β @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/08/2013 18:22:02

   :-) Σωστάαααα!!!!

 5. Ελευθεριαδου Βούλα avatar
  Ελευθεριαδου Βούλα 15/08/2013 10:37:25

  το ΕΣΡ είναι η απάντηση, να κάνει έλεγχο του αγοραστή, αυτή είναι η δουλειά του, αν και γενικώς όσοι κρατικοί φορείς ασχολούνται με τα θέματα των συχνοτήτων έχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, με μικρές λαμπρές εξαιρέσεις

 6. Φαηλος Μ. Κρανιδιωτης avatar
  Φαηλος Μ. Κρανιδιωτης 15/08/2013 18:03:58

  Θα ειναι καμμια καπιταλιστικη παρθενος η αγοραστρια. Ειδατε παντως; Τελικα οι καπιταλιστες δεν πουλανε ακομη και τ' αντερα τους να τους κρεμασουν αλλα αγοραζουν τα τζιερια του ΚΚΕ!

 7. Υλιστής avatar
  Υλιστής 17/08/2013 10:03:19

  Το ΚΚΕ έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση του απορρήτου στις τραπεζικές αλλαγές, στη ονομαστικοποίηση των μετοχών προκειμένου να ελεγχθεί το μαύρο χρήμα στον βαθμό που γίνεται στα πλαίσια του καπιταλισμού. Το να γίνει έλεγχος σε μια εταιρεία δεν είναι δουλειά του αγοραστή, είναι δουλειά των κρατικών μηχανισμών. Προφανώς και ο 902 θα πωλούνταν σε καπιταλιστή γιατί δεν το κόβω κάποιος εργαζόμενος να θέλει να αγοράσει μηχανήματα για μοντάζ, κάμερες και βανάκια... Που θα πωλούταν; Στο κράτος; Φυσικά και ήταν μια λύση ανάγκης η πώληση του 902 σε ιδιώτη. Όλα τα άλλα είναι λάσπη. Οι διάφοροι εξυπνάκηδες ας κοιτάξουν να κάνουν καμιά απεργία (που δεν θα τη δείξει κανένας σταθμός αν δεν σπάσουν οι βιτρίνες) και μετά να πουλάνε πνεύμα. Όπως έλεγε και ο Μπρεχτ τον κομμουνισμό βρώμικο οι βρώμικοι τον λένε.

 8. Αριστομένης avatar
  Αριστομένης 18/08/2013 07:51:59

  Οι εργαζόμενοι του 902 ήταν σκλάβοι του κόμματος που ούτε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν για την απόλυσή τους είχαν.
  Δεν βλέπω όμως το σωματείο των δημοσιογράφων να τους συμπαραστέκεται και να καταλαμβάνουν το κτίριο του 902 για πειρατικές εκπομπές.
  Άρα το καλύτερο είναι σε μία καπιταλιστική χώρα να δηλώνεις κομμουνιστική εταιρεία για να έχεις ασυλία έναντι του νόμου (που είναι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΕΣΡ).
  Όσον αφορά την συχνότητα αυτήν που πούλησε παράνομα το ΚΚΕ είναι περιουσία το Ελληνικού λαού (το κόμμα την πήρε λόγω της κομματικής του ιδιότητας απο άθλια τροπολογία).
  Επιτέλους οι μηχανισμοί του κράτους θα λειτουργήσουν και για το ΚΚΕ ή θα εξακολουθεί να έχει την παράνομη διεφθαρμένη ασυλία; (που είναι οι εισαγγελείς, η εφορία, το ΣΔΟΕ και το ΕΣΡ)

  • 1871 avatar
   1871 @ Αριστομένης 18/08/2013 12:36:26

   Οι εργαζόμενοι του 902 απαντούν μόνοι τους http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/24056/oi-ergazomenoi-toy-902-apantoyn-dinoyme-ti-mahi-sto-pleyro-toy-kommatos
   και δε ζητάνε ούτε τη δική σου συμπαράσταση ούτε του σωματείου των δημοσιογράφων. Όσο για τη συχνότητα, παραχωρήθηκε στη Ραδιοτηλεοπτική όπως παραχωρήθηκε και σε κάθε άλλο κανάλι. Πουλήθηκε η Ραδιοτηλεοπτική, η συχνότητα δε μπορεί να πουληθεί γιατί δεν είναι του ΚΚΕ, αν θέλει το κράτος τη συχνότητα του μπορεί να την πάρει πίσω, όπως μπορεί να πάρει και κάθε άλλη. Σχολίασε κάποιο θέμα που γνωρίζεις λοιπόν και άσε την ψευτοκλάψα για τους εργαζόμενους του 902.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.