Οργασμός στα sites για το online bet και ένα κομμάτι πίτας από τον ΟΠΑΠ
13/03/2014 09:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οργασμός στα sites για το online bet και ένα κομμάτι πίτας από τον ΟΠΑΠ

Αλλαγή στάσης απέναντι στον ΟΠΑΠ σηματοδοτεί για αρκετά media η επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου για τον ηλεκτρονικό τζόγο (online betting). Ήδη τα δόντια του στον ιδιωτικό πλέον ΟΠΑΠ έδειξε το συγκρότημα του Μπόμπολα που επί τρεις συνεχόμενες εκδόσεις σφυροκοπά την κυβέρνηση για την πρόθεσή της να περάσει τις άδειες του ηλεκτρονικού τζόγου μέσα από τον ΟΠΑΠ.

Παράλληλα αρκετά sites με το ένα χέρι παίρνουν χρήματα από τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ και με το άλλο λειτουργούν τις δικές τους προσωρινές άδειες online bet. Ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου συζητά το ενδεχόμενο να ανοίξει ιστοσελίδα που να υπηρετεί τα πράσινα συμφέροντα.

Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την απόλυση του διευθυντή του gazzetta.gr ιδιοκτησίας Οντόνι. Ένα αθλητικό site το οποίο, όπως καταμαρτυρούν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι διάκειτο φιλικά προς τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που συνδύασαν την απόλυση του διευθυντή με την σκέψη του ΣΚΑΙ να προχωρήσει σε δημιουργία πράσινου site…

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.