Οι προγαμιαίες σχέσεις Mega με Star
26/08/2014 22:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι προγαμιαίες σχέσεις Mega με Star

Στη συλλογή από αρνητικά πρόσημα κολλάνε οι μέτοχοι της Τηλέτυπος (Mega) και αρνούνται να επενδύσουν σημαντικά ποσά στο νέο πρόγραμμα του καναλιού τη σεζόν 2014-2015.

Το α’ εξάμηνο του έτους η Τηλέτυπος εμφάνισε κύκλο εργασιών ύψους 42.484.000 ευρώ έναντι 41.778.000 ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Οι ζημιές το επίμαχο διάστημα ανέρχονται σε 6,6 εκατ. ευρώ, αισθητά περιορισμένες σε σχέση με εκείνες του αντίστοιχου διαστήματος το 2013 που ανήλθαν σε 9.649.000 ευρώ.

Συνολικά η διοίκηση της τηλεοπτικής εταιρείας εκτιμά πως στο κλείσιμο του έτους, αν δεν υπάρχουν απρόοπτα, οι ζημίες θα κατέβουν στα 13 εκατ. ευρώ από 23,9 εκατ. ευρώ το 2013. Τούτων δοθέντων θεωρείται δεδομένη η εφαρμογή προγράμματος περικοπών στο κανάλι.

Στο συγγενικό Star, το οποίο ετοιμάζεται για γάμο με το Mega βοηθούσης και της νομοθεσίας, απομακρύνθηκαν χθες 5 δημοσιογράφοι με άλλοθι την κατάργηση της εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη.

Οι απολυθείσες, που είχαν και συμβάσεις αορίστου χρόνου, είναι οι Μαρία Κοκολάκη, Δανάη Θωμαΐδου, Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Mίνα Τζανετάτου και Έλενα Καρπέτα.

Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθεί και η διοίκηση του Mega με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο να καλείται να κερδίσει το στοίχημα ενός νέου πετυχημένου μίγματος για το δελτίο ειδήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.