11/09/2013 14:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι καναλάρχες "αδειάζουν" τη "ΔΤ" μέσω της Digea

 Με αφορμή ανακριβή δημοσιεύματα στον Τύπο, που εμπλέκουν την Digea στη χτεσινή διακοπή σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης (Δ.Τ.), η Digea - Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η Digea δεν εμπλέκεται με κανέναν απολύτως τρόπο στο χθεσινό συμβάν διακοπής του σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η Digea δεν παρέχει στην Δημόσια Τηλεόραση υπηρεσίες ευρυεκπομπής (broadcasting), γεγονός που σημαίνει ότι το σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν εκπέμπεται από την Digea, αλλά από πομπούς που ανήκουν στη Δημόσια Τηλεόραση.

Η Digea παρέχει προσωρινά, αποκκλειστικά και μόνο υπηρεσίες κωδικοποίησης και πολυπλεξίας στη Δημόσια Τηλεόραση, υπηρεσίες που δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα και εξακολουθούν να παρέχονται στην Δημόσια Τηλεόραση απρόσκοπτα.

Η εταιρία οφείλει να επισημάνει ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τη συγκεκριμένη συγκυρία που αναπαράγονται τέτοια ύποπτα και παραπλανητικά δημοσιεύματα, δηλώνοντας ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.