15/10/2013 07:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξάγρυπνοι ...από τους πολλούς καφέδες, οι συμβασιούχοι της “Δημόσια Τηλεόρασης”

Εθισμένοι στην καφεΐνη έχουν καταντήσει οι μισοί από τους 480 συμβασιούχοι της “ΔΤ” του Παντελή Καψή μιας και όντας χωρίς αντικείμενο, ξημεροβραδιάζονται στο καφενείο του ισογείου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης – Επικοινωνίας έναντι του Παντείου στη Συγγρού εκεί που στεγάζεται και το γραφείο του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Οι περισσότεροι από τους προσληφθέντες, χωρίς να θέλουν την αργομισθία αυτοί, εξαντλούν την υποχρέωσή τους προς τη “ΔΤ” περνώντας από το καφενείο, για να τηρούν τα προσχήματα, αλλά και μια φορά τον μήνα από το ΑΤΜ για να παίρνουν τον όχι και τόσο παχυλό αλλά αξιοπρεπή μισθό της σύμβασής τους που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ μηνιαίας στην καλύτερη περίπτωση. Η ζωή κατά τα άλλα κυλά αργά στη “ΔΤ” θυμίζοντας την επιτυχημένη διαφήμιση του ουίσκι “Jack Daniels” με τους εργάτες να πετούν φελούς στα δρύινα βαρέλια για να περάσει η ώρα μέχρι να ωριμάσει το πολύτιμο αλκοολούχο....Εντωμεταξύ ο Ειδικός Διαχειριστής του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ και των θυγατρικών της, Γκίκας Μάναλης, αποφάσισε  να εγκρίνει την απόκτηση από την Taf Sports Marketing των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την προβολή των αγώνων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2013-2014, με τίμημα 1.800.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%), το οποίο είναι μειωμένο κατά 50% περίπου.

 

Η ΕΡΤ κατείχε την περσινή χρονιά τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τις 14 ομάδες της Α1 μπάσκετ έναντι του ποσού των 3.508.000 ευρώ συνολικά. Με την απόκτηση των δικαιωμάτων, η Δημόσια Τηλεόραση θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τους αγώνες στο διαδίκτυο, καθώς και να παραχωρεί, ανταλλάσσει ή να μεταδίδει παράλληλα τους συγκεκριμένους αγώνες με άλλο τηλεοπτικό σταθμό με δωρεάν στατιστική κάλυψη των αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.