Νονούς και κοι..νωνούς αναζητεί ο κύριος Καψής
14/03/2014 15:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νονούς και κοι..νωνούς αναζητεί ο κύριος Καψής

Νονούς και κοι..νωνούς από την ελληνική κοινωνία αναζητεί η ΝΕΡΙΤ του κυρίου Καψή για την ονοματοδοσία των 6 ραδιοφωνικών σταθμών και 3 τηλεοπτικών καναλιών.

Μάλιστα η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, σαν να επρόκειτο για κάποια εμπορική επιχείρηση ή για την Eurovision έβγαλε και σχετική ανακοίνωση: «Η ΝΕΡΙΤ απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για την ονοματοδοσία των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών της Μέσων. Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαρτίου, κάθε ενδιαφερόμενος – επαγγελματίες, συλλογικές κοινότητες και μεμονωμένοι πολίτες – μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το όνομα των τριών τηλεοπτικών καναλιών, των έξι ραδιοφωνικών σταθμών και της κεντρικής ιστοσελίδας της ΝΕΡΙΤ, μέσα από ειδική διαδικτυακή φόρμα».

Όσοι πιστοί λοιπόν βαπτίσατε: έξι ραδιόφωνα: ήτοι ένα ενημερωτικό και αθλητικό μαζί (η ΕΔΡ τώρα), ένα ελληνικής μουσικής, ένα κλασικής μουσικής και πολιτισμού (το Τρίτο Πρόγραμμα), ένα για μουσικές έθνικ (το πρώην Kosmos), ένα για τον απόδημο ελληνισμό, και ένα για τους ξένους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα (σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων). Επίσης τρία τηλεοπτικά κανάλια (ενημερωτικό, πολιτιστικό – ψυχαγωγικό και δορυφορικό, το παλαιό αμαρτωλό Ert World).

ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαγόνι avatar
    βαγόνι 15/03/2014 12:20:56

    Η ΕΡΤ3 τέλος...υποσταθμός!... θα μπορούσε να ήταν περιφερειακό κανάλι,με συντονισμό των επαρχιακών και βαλκανική διείσδυση!...περιφερειακά ραδιόφωνα τέλος!,έστω το 1/3 των παλιών ! Και μία απορία: 2 κανάλια και ένα δορυφορικό σύν 6 ραδιόφωνα σύν η συντήρηση του εθνικού δικτύου, με 600-650 άτομα, όσα περιλαμβάνει η στελέχωση ενός μόνο ιδιωτικού καναλιού; Με το 1/3 της χρηματοδότησης; ....μαζεύονται δε μαζεύονται κι'αυτά! 'Ηταν δυνατό-και πολύ εύκολα-να γίνει αναμόρφωση του μαγαζιού εν πλώ και να απορροφηθούν τάχιστα οι συνδικαλιστικές δολιχοδρομίες...προτιμήθηκε ο ξαφνικός θάνατος και η εν ευθέτω χρόνω αναστήλωση...κι'αυτή στα τυφλά, χωρίς σχέδιο...απο 'κει και πέρα,οι πάντες αυτοσχεδίασαν και συνεχίζουν να το κάνουν...αποδοχή,στην πράξη,ότι "ενημέρωση,επιμόρφωση και ψυχαγωγία", που λέγαν οι παλιοί,δεν είναι δουλειά του δημοσίου... είναι άλλων!

  2. δημησ avatar
    δημησ 16/03/2014 02:19:11

    ΝΟ ΝΟΥΣ ΜΉΠΩΣ ;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.