Να καρφώσει η ΕΣΗΕΑ τους εχθρούς του ζητεί ο εκδότης της «Ελευθεροτυπίας»
26/02/2014 18:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να καρφώσει η ΕΣΗΕΑ τους εχθρούς του ζητεί ο εκδότης της «Ελευθεροτυπίας»

Υποτίθεται ότι εκδίδει την εφημερίδα που έφερε την ελευθεροτυπία και την αλλαγή στα εκδοτικά. Υποτίθεται ότι οφείλει, ως επιχειρηματίας να επιδεικνύει ήθος και συνεργατικό πνεύμα προς τους εργαζομένους, πόσο μάλλον όταν τους ταΐζει με συνεχόμενα έναντι. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν πράττει.

Ο λόγος για τον εκδότη της «Ελευθεροτυπίας» ο οποίος ζητεί με έγγραφό του, από την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου να του κοινοποιήσει ποιοι στο Δ.Σ. της Ένωσης, είπαν και τί ψήφισαν, με βάση -την πρόταση της συνέλευσης των εργαζομένων στην εταιρεία του (Τρίτη Όψη που νοικιάζει τον τίτλο της έκδοσης από την Μάνια Τεγοπούλου)- για κήρυξη απεργίας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (και για μη καταβολή δεδουλευμένων).

Είναι γνωστό ότι από την προηγούμενη εβδομάδα η συνέλευση των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία είχε θέσει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξεως, απειλώντας με απεργία, στην περίπτωση δημοσίευσης συνέντευξης, σε ένθετο περιοδικό της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, του τέως βασιλιά, Γκλίξμπουργκ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.