16/04/2013 11:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα ιατρική εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Την 30λεπτη ιατρική εκπομπή "Ραντεβού με το γιατρό σας" παρουσιάζει ο παθολόγος - εντατικολόγος Αντώνιος Λιόλιος και σκοπός της είναι η παρουσίαση ιατρικών θεμάτων από ιατρό παρουσιαστή με σκοπό την ευχάριστη, κατανοητή και έγκυρη ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα ατομικής αλλά και κοινωνικής υγείας

Σημαντικό είναι ότι η εκπομπή διαπνέεται από αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας ακόμη κι όταν διαπραγματεύεται δύσκολα θέματα όπως ο καρκίνος, η κατάθλιψη κλπ. Επιδίωξή της είναι να δώσει ελπίδα και όχι να τρομοκρατήσει τον ασθενή. Αυτό επιτυγχάνεται  με τον κατάλληλο χειρισμό και παρουσίαση της ιατρικής πληροφορίας και την προσεκτική, ποιοτική και ευχάριστη παραγωγή.

Όλη η εκπομπή είναι σκηνοθετημένη με γρήγορο ρυθμό. Την αρχισυνταξία έχει ο Αντώνης Λιόλιος και την επιμέλεια σεναρίου η Σοφία Νέτα, έμπειρη δημοσιογράφος υγείας και ο Ηλίας Τσιαμήτρος, ιατρικός βιοχημικός και μάνατζερ μονάδων υγείας.

Σημ. Antinews: Η εκπομπή ξεκινά την Κυριακή 21-4-2013 στις 19.00 και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως φαίνεται από το δελτίο τύπου που λάβαμε, στην επιμέλεια του σεναρίου είναι ένας «δικός» μας άνθρωπος, ο ιατρικός βιοχημικός και μάνατζερ υγείας Ηλίας Τσιαμήτρος άρθρα του οποίου έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί στο Antinews.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 16/04/2013 19:22:50

  Καλη επιτυχια!

 2. Ελευθερία Αρναούτογλου avatar
  Ελευθερία Αρναούτογλου 10/05/2013 21:22:23

  H εκπομπή σας είναι θαυμάσια , και θα επιθυμούσαμε ως κλινική μαστού να ενημερώσουμε τον γυναικείο πληθυσμό για την πρόληψη θεραπεία και τις νέες ανακαλύψεις που έχει στον τομέα η κλινική μας από τον Διευθυντή της Gordon Wishart και τον Β. Πιτσινή
  Γνωρίζουμε οτι το θέμα έχει παρουσιαστεί πολύ αλλά ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge Dr Wishart βραβεύεται για την ανακάλυψη του.
  Ελπίζω να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα είναι τιμή μας να παρευρεθούμε σε αυτή την εκπομπή
  Με εκτίμηση
  Ε.Αρναούτογλου υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Κλινικής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.