ΝΕΡΙΤ: Η καθυστέρηση καθυστέρηση και το ανταποδοτικό στην ώρα του
17/02/2014 20:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΕΡΙΤ: Η καθυστέρηση καθυστέρηση και το ανταποδοτικό στην ώρα του

Σε μόνιμη διαχείριση κρίσεων βρίσκεται το πασοκο-δημαρικής απόχρωσης επιτελείο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που αποδεικνύει καθημερινά την προχειρότητα στις κινήσεις, στον σχεδιασμό αλλά και στις προθέσεις των ιθυνόντων προεξάρχοντος του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή που δεν ερυθριά να δηλώνει ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όταν ολοκληρώσει το έργο του.

Ο ένας πάντως, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ο οποίος δήλωνε λίγες ημέρες πριν το «μαύρο» της ΕΡΤ ότι εργάζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση του αναστολής λειτουργίας της Δημόσιας Κρατικής Τηλεόρασης, πήρε ήδη την άγουσα για την Attica bank. Τον Γκίκα Μάναλη αντικατέστησε ήδη η δικηγόρος Αφροδίτη Γουγά, με απόφαση των Παντελή Καψή και του Γιάννη Στουρνάρα. Η δικηγόρος, που έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της ραδιοτηλεόρασης και του ΕΣΡ, εργαζόταν από τις 27 Αυγούστου ως ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Παντελή Καψή.

Η διοίκηση πάντως χτυπάει τη μια μετά την άλλη τις καθυστερήσεις. Το αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης όταν έκλεισε την ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013, ήταν πως η ΝΕΡΙΤ θα ξεκινούσε μετά από δύο μήνες. Στη συνέχεια, το νέο χρονικό ορόσημο για την κυβέρνηση ήταν ο Μάρτιος του 2013 και από τη Βουλή, ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, δήλωσε πως η ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει εντός …διμήνου, δηλαδή στο τέλος του Απριλίου. Οι πολίτες όμως έχουν αρχίσει να πληρώνουν από την 1η Ιανουαρίου 2014 το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΝΕΡΙΤ και του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ επιπλέον επιβάρυνση υπάρχει στο μεσοδιάστημα, από τον Ιούλιο του 2013 ως και σήμερα από τη λειτουργία της ΔΤ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 18/02/2014 19:24:27

    Άμα "διαλέγουμε " τους ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ........ ΤΩΡΑ μάθαμε ότι ΔΕΝ Μας αρέσουν και ότι γυρίζει η Γή ..και εντάξει τη Γή δεν μπορούμε να τη σταματήσουμε τα Καλά Παιδιά που διορίσαμε όμως;;;;;; (εκτός άν έχουν άλλες πλάτες και άλλους διορισμούς0

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.