#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/08/2013 06:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τέσσερις συγγενείς στην ΕΡΤ ο νέος σύμβουλος του Παντελή Καψή!Το σίριαλ με τους συνεργάτες του Παντελή Καψή δεν έχει τέλος! Εσχάτως ακούγεται ότι τον υφυπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση συμβουλεύει, ο πρώην γενικός διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών (επί διοίκησης Λάμπη Ταγματάρχη), Ευάγγελος Λουριδάς και ταυτόχρονα στενός φίλος του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη που για πολλούς έχει τεράστια ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ! Με άλλα λόγια ο υφυπουργός έχει διαλέξει για συμβούλους του την «αφρόκρεμα» των ανθρώπων που – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συμβολίζουν τους λόγους τους οποίους επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Δηλαδή την κακοδιαχείριση και την σπατάλη δημοσίου χρήματος!

Ο κ. Λουριδάς που ακούγεται ότι θα του ανατεθεί ρόλος στη μεταβατική φάση της Δημόσιας Τηλεόρασης, θυμίζουμε ότι είχε στην ΕΡΤ, εκτός από τη σύζυγό του, Βασιλική Βόλη, την κουμπάρα του, Γεωργία Μποσίνη, αλλά και την ανιψιά της συζύγου του! Προφανώς η οικογενειοκρατία – κατά τον κ. Καψή (που κάτι παραπάνω ξέρει) – είναι προσόν και όχι πρόβλημα! Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΕΡΤ έκλεισε για να γίνει κάθαρση και να στελεχωθεί από την αρχή με αξιοκρατικά κριτήρια!

http://www.enimerosi24.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ραβινος avatar
  Ραβινος 07/08/2013 07:16:03

  Ο νεποτισμος νικα τιποτα δεν τον σταματα !

 2. ΙΩΑΝΝΑ avatar
  ΙΩΑΝΝΑ 07/08/2013 08:13:53

  Παρε το φραγγελιο Σαμαρα πριν ειναι παλι πολυ αργα~~~~~~~~~~~~

  • Mariana avatar
   Mariana @ ΙΩΑΝΝΑ 07/08/2013 08:29:39

   Μα θα μείνει μόνος του σε μια άδεια χώρα!

   • ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥ avatar
    ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥ @ Mariana 07/08/2013 08:45:15

    Εσχάτως ακούγεται ότι τον υφυπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση συμβουλεύει, ο πρώην γενικός διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών (επί διοίκησης Λάμπη Ταγματάρχη), Ευάγγελος Λουριδάς και ταυτόχρονα στενός φίλος του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη που για πολλούς έχει τεράστια ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ! Με άλλα λόγια ο υφυπουργός έχει διαλέξει για συμβούλους του την «αφρόκρεμα» των ανθρώπων που – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συμβολίζουν τους λόγους τους οποίους επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Δηλαδή την κακοδιαχείριση και την σπατάλη δημοσίου χρήματος!

    Ο κ. Λουριδάς που ακούγεται ότι θα του ανατεθεί ρόλος στη μεταβατική φάση της Δημόσιας Τηλεόρασης, θυμίζουμε ότι είχε στην ΕΡΤ, εκτός από τη σύζυγό του, Βασιλική Βόλη, την κουμπάρα του, Γεωργία Μποσίνη, αλλά και την ανιψιά της συζύγου του! Προφανώς η οικογενειοκρατία – κατά τον κ. Καψή (που κάτι παραπάνω ξέρει) – είναι προσόν και όχι πρόβλημα! Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΕΡΤ έκλεισε για να γίνει κάθαρση και να στελεχωθεί από την αρχή με αξιοκρατικά κριτήρια!

 3. βουλα ελευθεριάδου avatar
  βουλα ελευθεριάδου 07/08/2013 09:45:25

  ωραία, πρώτα βάζουμε τον Καψή υπεύθυνο, γνωρίζοντας καλά το τι πρεσβεύει, για να .... καθαρίσει την ΕΡΤ (από τα συντρόφια του) εδώ γελάνε... και μετά κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα...
  έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η ιστορία ... και έχω και πολλές αντοχές...
  όταν αποφασίσουμε να ταυτίσουμε το όραμα με την πραγματικότητα τα ξαναλέμε, περιμένω τηλέφωνο....

  • Νίκος Α avatar
   Νίκος Α @ βουλα ελευθεριάδου 07/08/2013 22:24:11

   ''όταν αποφασίσουμε να ταυτίσουμε το όραμα με την πραγματικότητα τα ξαναλέμε''
   Τα είπες όλα σε μια σπουδαία φράση.

  • airman avatar
   airman @ βουλα ελευθεριάδου 08/08/2013 18:05:53

   Σκοπός είναι να ξεφύγουμε από τη μίζερη πραγματικότητα και να την αντικαταστίσουμε με το όραμα (ρεαλιστικό εννοείται, όχι του Αλέξη ή του Harry Potter της πολιτικής), ένα όραμα που θα αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και όχι μόνο.
   Για γίνει όμως κάτι τέτοιο πρέπει πιστέψουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, γιατί όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τότε γιατί να προσπαθήσει να το αλλάξει;

 4. Αιρετικός avatar
  Αιρετικός 07/08/2013 09:47:33

  Ας δούμε τι θα γίνει βέβαια τελικά, αλλά αν επιβεβαιωθεί και ο κ. Κρανιδιώτης για τον διορισμό Χωμενίδη στο Εποπτικό, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι ωφέλησε όλος αυτός ο ντόρος περί εξυγίανσης και άλλα εύηχα και ωραία...Με τις υγείες μας!...

  • Nikos K. avatar
   Nikos K. @ Αιρετικός 07/08/2013 14:02:31

   Επιβεβαιώθηκε:

   "Θετικές απαντήσεις για τη συμμετοχή τους στο εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έχουν δώσει ο Ηλίας Μόσιαλος και ο Χρήστος Χωμενίδης.

   Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, στόχος του Παντελή Καψή είναι να στελεχώσει τον οργανισμό με πρόσωπα που έχουν χαρακτηριστικά σαν κι αυτά των κυρίων Μόσιαλου και Χωμενίδη..."

  • Eliot avatar
   Eliot @ Αιρετικός 07/08/2013 21:05:18

   Mα δεν ήταν ποτέ θέμα κάθαρσης της ΕΡΤ. Επιχείρηση μετατροπής της σε κυβερνητικό όργανο ήταν. Πως είναι δυνατόν να πίστεψε ποτέ κάποιος το αντίθετο;

 5. Mpaaa avatar
  Mpaaa 07/08/2013 09:50:05

  Συμπτωσης ...αφου εχουμε πηξει στην αξιοκρατια και την δικαιοσυνη .

 6. sender avatar
  sender 07/08/2013 10:10:04

  Οπως έχω σχολιάσει,δεν μοιάζουν αυτές οι κινήσεις ..άστοχες ή απρόσεκτες.Γίνεται,έτσι κυνικά,οτιδήποτε για πρόκληση και απογοήτευση,αποδυνάμωση του υπολοίπου της ΝΔ και πιθανώς αυτοδιάλυση.Και μια καλή δικαιολογία για την δημιουργία ενός άλλου[ας πούμε πολιτικού]φορέα,αποτέλεσμα συγκερασμού προσώπων διαφόρων[και διφορουμένων] προελεύσεων.Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα μια ειλικρινή ομολογία των προθέσεων της ηγεσίας της ΝΔ,σαν ένδειξη σεβασμού προς τους πολίτες που την ανέδειξε.Και όχι αυτό το μαρτύριο της σταγόνας.

  • sender avatar
   sender @ sender 07/08/2013 11:41:08

   Και να συμπληρώσω[προς επίρρωσιν των ανωτέρω],ότι''μετά από πιέσεις του Πασοκ,ήρθη το κώλυμα εντοπιότητας για τους υποψηφίους διοικητές νοσοκομείων''.Οι λόγοι φυσικά,προφανείς.

 7. Tasos avatar
  Tasos 07/08/2013 10:42:29

  Προσφέρουν δωρεάν αντιπολιτευτικά επιχειρήματα.
  Στο "δε μπορούσε να γίνει εξυγίανση με την ΕΡΤ ανοιχτή, γι' αυτό έπρεπε να γίνει με την ΕΡΤ κλειστή" η απάντηση που δίδεται είναι "δε μπορεί να γίνει εξυγίανση" (σκέτο).

 8. δημης avatar
  δημης 07/08/2013 10:54:58

  Υπάρχουν ακόμα..ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (Βέβαια παρατηρείται μία ασυνήθιστη συμφόρηση στα σύννεφα γιά αυτό και οι...ΠΤΩΣΕΙΣ )
  Αι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (Αξιών ,Άξιων , νοοτροπιών ,Ιδεολογιών ,Πατριωτισμών, Ηθών,κλπ,κλπ) συνεχίζονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ......
  Δεν βλέπετε τα ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΖΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ...πως "βρίσκονται " με μιά πάσα και με κλειστά μάτια ;;;;;;;;;;;;;;
  Και επί τέλους ...Πότε θα βάλουμε τέλος στα συμπλέγματά μας και ναω αναφωνήσουμε :
  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΟ) ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ

 9. ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ avatar
  ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 07/08/2013 11:24:54

  Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΕΡΤ
  Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013 ΕΛΛΑΔΑ
  Σύμφωνα με το fimotro, είναι κάποια από τα ονόματα με τις υψηλές αμοιβές.
  ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥΣ " ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΗ.

  Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
  (Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το άρθρο είναι παλιό)....απλά να πάρετε μια ιδέα για τους παχυλούς μισθούς που έπαιρναν μερικοί "εργάτες της ΕΡΤ)

  Μετά απο αυτό έρχονται και άλλα λουκέτα....

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

  ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 90.023,49 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

  ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.181,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
  ράφοι Εσωτερ

  ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79 – Δημοσιογράφοι Εξωτερ
  μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!
  Στην κορυφή της λίστας της ντροπής της ΕΡΤ, βρίσκονται τα διευθυντικά στελέχη της. Με αμοιβές που προκαλούν ανατριχίλα αλλά και αγανάκτηση! Και όμως

  • panos avatar
   panos @ ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 07/08/2013 15:11:10

   Τετοιες λιστες υπαρχουν σε πολλες ΔΕΚΟ, οπου ειναι ανεγγιχτο το σαπιο πελατειακο συστημα, τη στιγμη που ολοι......μαρτυρουν στη κριση. Ας σταματησει το........δουλεμα περι απολυσεων στο Δ.ΤΟΜΕΑ μια και εκει μπορουν να κανουν οτι θελουν, ανω στις ΔΕΚΟ ειναι οι κομματικοι στρατοι του διευθαρμενου πολιτικου συστηματος.

 10. Black Ship avatar
  Black Ship 07/08/2013 14:53:42

  Δεν υπάρχει σωτηρία, όσο οι ίδιοι και οι ίδιοι διεφθαρμένοι, γέροι κι ανίκανοι να ανατρέψουν τα ....βολικά κείμενα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο ασκούν εξουσία.

  • ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥ avatar
   ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥ @ Black Ship 07/08/2013 21:01:33

   αυτό συμβαίνει πάντα. ένας "σχετικός-άσχετος" αναλαμβάνει ένα πόστο, δεν ξέρει που πάνε τα 4 και στρέφεται στα κάθε λογής τροκτικά που "ξέρουν τα κόλπα" και μπορούν να τον "βοηθήσουν" και -εντελώς τυχαία- βρέθηκαν πάλι "την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο". ο "σχετικός-άσχετος" επειδή πρέπει να παρουσιάσει "αποτέλεσμα" απ' τα μαλλιά του πιάνεται και στο τέλος γίνεται μία απ' τα ίδια. άλλωστε οι αξιοπρεπείς και ικανοί δεν είναι ποτέ "την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο". πρέπει να ψάξεις γιά να τους βρεις και που χρόνος γιά τέτοια. δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι με αυτόν τον άνθρωπο, αυτούς τους συμβούλους, αυτή την κυβέρνηση και την αισθητική που εκπέμπει, μπορεί να γίνει μιά καλύτερη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Αλλη μιά εντελώς χαμένη υπόθεση.

 11. christof avatar
  christof 07/08/2013 14:55:25

  τα κομματα της αστικης δημοκρατιας πανε με χιλια για δυο κομματα των ακρων Συριζα και Χρυση αυγη.Πιθανον καποιους βολευει ο εμφυλιος .Στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει ετσι και αλοιως μνημονιο για να παιχθει εκει το παιγνιδι.

 12. τέστε avatar
  τέστε 07/08/2013 16:15:59

  Εδώ προσλάβανε τον Αυγερόπουλο,τον καταληψία ,το συκοφάντη ,
  που έβριζε τον κυβέρνηση και τον Σαμαρά και τους κατηγορούσε για κατάληση της Δημοκρατίας ,τι να λέμε τώρα!!!!
  http://vimeo.com/68532357
  http://youtu.be/W8J-CiEFi28

  • A. Deliyanni avatar
   A. Deliyanni @ τέστε 08/08/2013 08:54:25

   Ὁ Αὐγερόπουλος εἶναι ὁ καλύτερος ντοκουμενταρίστας τῆς χώρας.
   Μακάρι νὰ εἴχανε μυαλὸ νὰ τὸν προσλάβουν.

 13. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 07/08/2013 21:20:54

  Δεν βλέπω κανένα λόγο να ξανανοίξει η ΕΡΤ με το οποιοδήποτε σχήμα (ούτε ΝΕΡΙΤ ούτε μεταβατικά σχήματα και βολέματα) γιατί πρώτον δεν μας έλειψε καθόλου και δεύτερον είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συνεχιστεί το πανηγύρι των λεχριτών και κομματικών εγκάθετων. Ήδη έχουν πάρει θέσεις και τα κονέ είναι σε ανοιχτή γραμμή.
  Υπάρχει το Κανάλι της Βουλής , ας το εμπλουτίσουν με 50 δημοσιογράφους (αλλά με πανεπιστημιακή μόρφωση και αξιοπρεπή εμφάνιση -πχ δείτε Russian Today όλοι νέοι και ωραίοι- και όχι αγράμματους από δημοσιογραφικά εργαστήρια!!!! και λέτσα εμφανισιακά που παραπέμπουν στον Νταβέλη).
  Να εμπλουτιστεί το υπάρχον πολύ καλό πρόγραμμα του καναλιού της Βουλής ίσως προσθέτοντας 1 κανάλι ακόμα με εκπομπές λόγου επιπέδου και όχι κοκορομαχίες και γελοιότητες. Δεν χρειάζονται σήριαλ και αναθέσεις απλά γιατί δεν μας λείπουν και ποτέ δεν βλέπονταν. Το όλο εγχείρημα να είναι με πρότυπο τα κανάλια του BBC.
  Προσλήψεις μόνο με εξετάσεις στο ΑΣΕΠ και καμία μοριοδότηση στους παλαιούς είναι άδικο , αρκετά φάγανε τόσα χρόνια.
  Υπάρχουν αξιόλογοι νέοι και νέες που να προσληφθούν με αυστηρά κριτήρια και με συμβάσεις το πολύ 1 χρόνου. Όλοι οι μισθοί με το ενιαίο μισθολόγιο και αυστηρά ωράρια και σε όποιον αρέσει. Συνεχείς αξιολογήσεις και όποιοι δεν αποδίδουν δρόμο.
  ΝΑΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΛΕΣΣΑ (που τώρα παριστάνουν τους Συριζαίους....).
  Σαμαρά μην χάσεις την ευκαιρία και βήμα πίσω μην κάνεις. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος να βλέπει να απολύονται πραγματικά εργαζόμενοι και να προστατεύεις υψηλόμισθα κομματόσκυλα.
  Οι όποιες συμφωνίες με Κουβέληδες και Βενιζέλους αθετήθηκαν από τους ίδιους πρώην «εργαζόμενους» με τις καταλήψεις. Μέχρι πότε θα τους ανέχεστε ; Ή μήπως περιμένετε εύσημα απο το Σύριζα επειδή δεν έχουν επέμβει τα ΜΑΤ. Θα εφαρμόσετε επί τέλους το Νόμο ή οι καταληψίες απολαμβάνουν ασύλου;

  Γιατί επιτρέπεται να εκπέμπουν ΝΕΤ περιφερειακοί πομποί; (πχ Μαγνησία)

 14. Nikos K. avatar
  Nikos K. 08/08/2013 00:01:53

  Πού το είδες αυτό για την πρόσληψή του;

  • τέστε avatar
   τέστε @ Nikos K. 08/08/2013 16:38:47

   Μου το ΄πε ο Xωμενίδης.

   • Nikos K. avatar
    Nikos K. @ τέστε 09/08/2013 16:42:11

    Στ' αυτί;

 15. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 08/08/2013 08:09:10

  Μόνο τέσσερεις;Αρχισε να αποδίδει η εξυγίανση και ο νεός φορέας βαδίζει σε χρυσά μονοπάτια

 16. apollon avatar
  apollon 08/08/2013 10:45:01

  Μπράβο Ευθυμιάδη

  • Π. Ευθυμιάδης avatar
   Π. Ευθυμιάδης @ apollon 09/08/2013 21:13:38

   Έχω την υπόνοια ότι κάποιοι από την Κυβέρνηση μας διαβάζουν. Μπράβο τους και ξέρουν το λόγο που το λέω. Καιρός ήταν να ακούσουν τι λέει το πόπολο και όχι έμμισθοι συμβουλάτορες της κακιάς ώρας.

 17. Νικος avatar
  Νικος 11/08/2013 08:56:09

  Βρε παιδιά, δημοκρατική χούντα έχουν, δεν σας καταλαβαίνω. Όποιος είναι στην εξουσία γα@@ει και δέρνει. Τι δεν κατάλαβες, τι δεν κατάλαβες??????

  • Π. Ευθυμιάδης avatar
   Π. Ευθυμιάδης @ Νικος 11/08/2013 19:40:48

   Λογικό δεν είναι ;
   Μπουχτίσαμε δημοκρατία τόσα χρόνια , να δοκιμάσουμε και λίγη δικτατορία του προλεταριάτου.... ή της ΧΑ , για αλλαγή μήπως κάποια μας αρέσει περισσότερο.... Αφήστε τις τρίχες κάποτε, αυτά ήταν τα επιχειρήματα του παπατζή (ανδρέα) και των επιγόνων που δεν έβαλαν απλά το δάχτυλο στο μέλι , πήδηξαν μέσα .

 18. kaustikos avatar
  kaustikos 18/08/2013 07:45:40

  Ο κ. Καψής μας διαβεβαίωνε ότι στη νέα δημόσια τηλεόραση δεν επρόκειτο να προσληφθούν συνταξιούχοι και όσοι είχαν και άλλη εργασία. Μπορεί να μας απαντήσει πως και γιατί προσελήφθη ο άλλοτε στενός του συνεργάτης( στα ΝΕΑ) Ιωάννης Πολίτης, συνταξιούχος δημοσιογράφος και έχοντας άλλες 3 (τρεις παρακαλώ) δουλειές;

 19. Billis avatar
  Billis 19/08/2013 16:22:05

  Εμένα δεν θα μου φανεί παράξενο ο κ. Καψής να υπογράψει και την πρόσληψη του Καλφαγιάννη. Οχι παίζουμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.