Με προσωρινούς διευθυντές το ντεμπούτο της ΕΡΤ την επετειακή 11η Ιουνίου
28/05/2015 21:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με προσωρινούς διευθυντές το ντεμπούτο της ΕΡΤ την επετειακή 11η Ιουνίου

Την εγκατάσταση - προσωρινού – διευθυντηρίου αριστερών φρονημάτων στην κρατική ραδιοτηλεόραση αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαλβατζάκης, σύμφωνα με το ΔΣ της εταιρείας, θα είναι ο νέος επικεφαλής της υπερδιεύθυνσης ειδήσεων - ενημέρωσης και περιεχομένου της ΕΡΤ, ο Νίκος Μιχαλίτσης αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της εταιρείας (θέση από την οποία απομακρύνθηκε με την αλλαγή διακυβέρνησης το 2012) και στη γενική διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών ορίστηκε ο Βαγγέλης Λουριδάς.

Η διοίκηση προτίθεται να προχωρήσει γοργά στην κατάρτιση οργανογράμματος και ταυτόχρονα η εκκίνηση διαδικασίας επαναπρόσληψης του ανθρώπινου δυναμικού της, όπως ήταν στις 11 Ιουνίου 2013.

Το σχετικό έντυπο ανάλυσης καθηκόντων, αναφέρουν στελέχη του ραδιομεγάρου, θα λάβει ηλεκτρονική μορφή για να είναι εύκολα προσβάσιμο «ώστε ο κόσμος της ΕΡΤ να το συμπληρώσει για να γίνει και τυπικά η επαναπρόσληψή του και ακολούθως, με τη συμβολή των γενικών διευθυντών, να προχωρήσει η κατανομή του προσωπικού στους επιμέρους τομείς και υπηρεσίες».

Στο μεταξύ η ΠΟΣΠΕΡΤ βρίσκεται «απέναντι» σε αυτή τη διαδικασία και δια του προέδρου της, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, καλεί το προσωπικό να δηλώσει «παρών» συμπληρώνοντας παρουσιολόγιο στα γραφεία του συνδικαλιστικού φορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία σχεδιάζει ένα ευέλικτο και οικονομικό πρόγραμμα αποτελούμενο σε πρώτη φάση από εσωτερικές παραγωγές ενώ για λόγους συμβολικούς η επιστροφή του λογότυπου θα γίνει στις 11 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.