07/04/2013 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με μηνύσεις κατά "Έθνους" απειλεί ο Αιμίλιος Λιάτσος

Να προσφύγει στη δικαιοσύνη απειλεί ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος για το δίχως τέλος σφυροκόπημα της εφημερίδας «Έθνος» εναντίον του που στο κυριακάτικο φύλλο κάνει λόγο για μη καταβολή φόρων εκ μέρους του, με την ιδιότητα του εκδότη της «Παρασκευής και 13».

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (07.04.2013) ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, κύριος Αιμίλιος Λιάτσος, επισημαίνει τα ακόλουθα: «Για άλλη μια φορά η εφημερίδα «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» επέλεξε να κατρακυλήσει στον κατήφορο της συκοφαντίας, της αθλιότητας και της κατασκευής ψευδών σεναρίων εναντίον μου, ανακαλύπτοντας δήθεν «αμαυρωμένο φορολογικό μητρώο» μου. «Οι υποχρεώσεις μου προς το Δημόσιο είναι πλήρως τακτοποιημένες και ρυθμισμένες. Ως εκ τούτου, οι νοσηροί ‘εγκέφαλοι’ των συγκεκριμένων σεναρίων μυθοπλασίας θα κληθούν να απολογηθούν για τις πράξεις τους, που έχουν ως στόχο την ηθική και επαγγελματική μου εξόντωση. Αυτά προς το παρόν…»

Αφού σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις φορολογικές εκκρεμότητες του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, φέρεται να είναι αίολο, δεδομένου ότι ο ίδιος λέγεται ότι έχει εξοφλήσει το ποσό των 157.000 ευρώ στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων… δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αιμίλιος Λιάτσος δέχεται τόσο σφοδρή επίθεση από το «ΕΘΝΟΣ».

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του δέχεται συστηματικά επιθέσεις, με διάφορες αφορμές από την εφημερίδα, με αποκορύφωμα όταν τον παρουσίασε ως Χίτλερ!

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. murinio avatar
    murinio 08/04/2013 08:52:57

    Εεε αφού "λέγεται ότι έχει εξοφλήσει το ποσό των 157.000 ευρώ στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων… " τότε εντάξει...

    Μιλάμε για τρομερό κ ακλόνητο επιχείρημα από πλευράς του συντάκτη, ο οποίος αδυνατεί βεβαίως να ξεχωρίσει τον Αίολο από το έωλο!!!

    Όταν κάποιος αδικείται κ θίγεται προσφεύγει στην δικαιοσύνη κ δεν απειλεί ότι θα το κάνει..Τελεία κ παύλα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.