03/04/2013 08:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετ' εμποδίων η «Ελευθεροτυπία» - plan B η μετατροπή της σε εβδομαδιαίο φύλλο

Επείγουσα σύσκεψη στελεχών πραγματοποιείται σήμερα στην Ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με τον εκδότη η σύσκεψη προγραμματίζεται με επίσημη αιτία τον ανασχεδιασμό και της αλλαγή της φυσιογνωμίας της εφημερίδας.

Και οι πέτρες όμως γνωρίζουν ότι οι μέτριες επιδόσεις της «Ελευθεροτυπίας» καθώς το κοινό δεν εγκρίνει πρακτικές της προηγούμενης εκδοτικής αρχής (μη καταβολή δεδουλευμένων) – είναι πιθανό να οδηγήσει στην απόφαση της μετατροπής της εφημερίδας σε σαββατιάτικη ή κυριακάτικη.

Σε αυτό συγκλίνει και η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων παρά το γεγονός ότι η διεύθυνση πλευρίζει σημαντικά ονόματα της δημοσιογραφικής πιάτσας προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της (Α.Ρουμελιώτης, κ.ά.).

Ο νέος εκδότης πάντως Χάρης Οικονομόπουλος φαίνεται να έχει δαπανήσει όλο το ποσόν (350.000 ευρώ) που διέθετε ως προσωπικό κεφάλαιο ενώ εμπόδια έχουν τεθεί στη δανειοδότησή της από τράπεζα που συγχωνεύθηκε με μεγαλύτερη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. popaia avatar
    popaia 04/04/2013 18:53:43

    Θα βάλω τις πλερέζες και τα μαύρα κρέπια. Προς Θεού μη χάσω την "Ε", την ιστορική εφημερίδα που τόσα της χρωστάμε ως λαός: Πρωτοπόρος της ελληνοτουρκικής φιλίας, του σημιτογιωργακισμού, του αντιδεξιού αγώνα για την ανατροπή της επάρατης και του Κώστα Καραμανλή και για το θρίαμβο του ΓΑΠ, ατρόμητη μπροστάρισα της φιλομετανάστευσης, υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων, σκληρά τιμωρός του ρατσισμού, του φασισμού, της ισλαμοφοβίας, σημαιοφόρος των... εξεγέρσεων κατά της Δεξιάς και των μπάτσων, προστάτις πολιούχος των αντιεξουσιαστών, θαυμάστρια καταστροφών, φλογερή εγκωμιάστρια βανδάλων, τραμπούκων, προβοκατόρων, πρωταθλήτρια των (υπ)ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παθιασμένη αγωνίστρια της ελευθεριακότητας και του απαγορύεται το απαγορεύειν, πολέμια της διαπλοκής (!), εξέχουσα φωνή της ιντελιγκέντσιας του Λαμογιστάν...
    Τί άλλο να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σα λαός, τόση προπαγάνδα τόσα χρόνια δεν πήγε χαμένη, και να τα καζάντια μας.
    Ευτυχώς έχει βγει και το δίδυμό της, η εφημερίδα των συντακτών, στην ίδια γραμμή, ώστε αν χάσουμε τη μια να έχουμε την άλλη και να μην πάθουμε στέρηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.