15/10/2013 14:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μένει μέχρι... να φύγει ο Βασίλης Χιώτης

Δεν είναι αλήθεια ότι η ανακληθείσα παραίτηση του Βασίλη Χιώτη σχετίζεται με την απόσυρση του σχεδίου συρρίκνωσης του ραδιοσταθμού Βήμα 99,5. Το παρ΄ολίγον διαζύγιο μεταξύ του προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη και του διευθυντή του ραδιοσταθμού και εκπομπάρχη, έλκει τις αιτίες του σε θέματα πολιτικής και χάραξης στρατηγικής αλλά και με πρόσωπα και καταστάσεις.

Τόσο ο Ψυχάρης όσο και Χιώτης συχνά διαφωνούσαν για πολλά ζητήματα ενώ ο Μυτιλιναίος δημοσιογράφος πολύ συχνότερα κοντραριζόταν με το “big boss” για τις επιλογές και τα πρόσωπα εντός του ΔΟΛ μιας και το Βήμα FM θεωρείτο τελευταίο προπύργιο αυτονομίας. Η  επέλαση ωστόσο  του εκ βορείων προαστίων ορμώμενου γκαλερίστα, Π. Κουβουτσάκη στον ΔΟΛ έφερε από την πρώτη στιγμή στα κάγκελα (και) τον Βασίλη Χιώτη. Το γεγονός ότι ο  δημοσιογράφος βρίσκεται πλέον χωρίς αρμοδιότητες και ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός ΔΟΛ, δύο μόνο εξηγήσεις μπορεί να έχει. Είτε ο Σταύρος Ψυχάρης στηρίζει ένα ακόμη πλάνο σωτηρίας του ΔΟΛ στο οποίο όποιος δεν συμφωνεί απολύτως και χωρίς αντιρρήσεις δεν έχει θέση σε αυτό, είτε ο “πατριάρχης” του συγκροτήματος βλέπει πλέον ότι δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ και τα έχει βάλει με όλους και με όλα ανεξέλεγκτα. Και κυρίως ανελέητα. Κι ας έχουν βοηθήσει τον γιο του Ανδρέα να ανέβει σε βουλευτικό, πλην ουχί ακόμη υπουργικό θώκο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχίσμα λόγου avatar
    Σχίσμα λόγου 15/10/2013 15:37:47

    Δεν έχει ανάγκη ο ΔΟΛ. Όταν θα κουραστεί ο πατέρας, τότε θα αναλάβει ο πανάξιος ο γιός! Μια χαρά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.