Κρυφτούλι παίζουν οι εκδότες με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων τους
01/09/2014 15:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κρυφτούλι παίζουν οι εκδότες με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων τους

Χοντραίνει το παιχνίδι μεταξύ των αντίπαλων στρατοπέδων των εκδοτών που αντιπαρατάσσονται στα πρακτορεία Άργος και Ευρώπη καθώς οι εκδότες του δεύτερου πρακτορείου αποφάσισαν να μην δημοσιοποιούν τις προβλέψεις των επιδόσεών τους την Κυριακή το βράδυ (για τις κυριακάτικες εκδόσεις).

Έτσι μόνον το Άργος, που ελέγχεται από τον Σταύρο Ψυχάρη κατά βάση (ενώ συμμετέχει το Πρώτο Θέμα) θα διαθέτει τις εκτιμήσεις του για το Βήμα, το Πρώτο Θέμα, την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, την Kontra News, το απόγευμα της Κυριακής, σε αντίθεση με την “Ευρώπη” η οποία θα ενημερώνει τους εκδότες το μεσημέρι.

Στο αντίπαλο δέος οι εκδότες που συσπειρώνονται γύρω από την Ευρώπη, οι Μπόμπολας και Αλαφούζος αλλά και οι Α.Κουρής και Ν.Χατζηνικολάου (Έθνος Κυριακής, Καθημερινή, Real News) αποφάσισαν να μην γίνεται γκάλοπ για τις πωλήσεις τους την Κυριακή.

Οι εφημερίδες του πρακτορείου «ΑΡΓΟΣ», «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ» αρνήθηκαν την πρόταση, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο ενέχει τον «κίνδυνο» τα νούμερα να μην είναι αξιόπιστα, να μπαίνει από κάποιους «καπέλο» ή να μαγειρεύονται τη Δευτέρα το πρωί… με αποτέλεσμα οι διαφημιστικές και οι media specialist, αλλά και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι στον κλάδο να μην έχουν αξιόπιστες κυκλοφοριακές επιδόσεις στη διάθεσή τους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.