Κοντός ψαλμός για τα πτυχία – «μαϊμού» της ΝΕΡΙΤ
24/03/2014 18:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοντός ψαλμός για τα πτυχία – «μαϊμού» της ΝΕΡΙΤ

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στην κατοχή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ πριν από λίγο καιρό και οδήγησαν στη δημοσιοποίηση σχετικής επιστολής-καταγγελίας για το θέμα

Αύριο το πρωί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) και εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ Μ. Κουρουτός καταθέτει στην Εισαγγελία αποκαλυπτικά στοιχεία για τις πλαστές πιστοποιήσεις που χρησιμοποιήθηκαν από υποψήφιους για το διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ.

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στην κατοχή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ πριν από λίγο καιρό και οδήγησαν στη δημοσιοποίηση σχετικής επιστολής-καταγγελίας για το θέμα. Μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης επιστολής για το τεράστιο σκάνδαλο των πιστοποιήσεων του εν λόγω διαγωνισμού, αρκετοί άνθρωποι που μέχρι τότε είτε φοβούνταν να αποκαλύψουν όσα γνώριζαν, είτε θεωρούσαν μάταιη την παροχή πληροφοριών με το σκεπτικό ότι στη χώρα μας όλα τελικά «κουκουλώνονται», παρέδωσαν στον κ. Κουρουτό καινούρια, συγκλονιστικά στοιχεία με ονοματεπώνυμα ανθρώπων που χαλκεύουν το διαγωνισμό και με ονόματα εκπαιδευτικών φορέων που παρέχουν πλαστές πιστοποιήσεις, τα οποία επίσης θα κατατεθούν αύριο στη Δικαιοσύνη.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διαλεύκανση ενός πολύ μεγάλου σκανδάλου, του οποίου η νομική διερεύνηση θα ανοίξει το δρόμο για να εξεταστούν πολλές ακόμη υποθέσεις που αφορούν παρανομίες (πλαστοί τίτλοι σπουδών, εκπαιδευτήρια χωρίς άδεια, κ.λπ.) σε ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης με την ανοχή αλλά συχνά και τη συνέργεια ισχυρών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της χώρας. Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ κάνει έκκληση σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση των πιστοποιήσεων για το διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ να προσέλθουν αύριο στην Εισαγγελία και να τα καταθέσουν, ή να τα παραδώσουν στον ίδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.