27/02/2013 17:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κινδυνεύει να μείνει ακυβέρνητη η ΕΡΤ

Θέμα διοικητικής πειθαρχίας τίθεται αυτή τη στιγμή στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ο διευθύνων σύμβουλος της οποίας Νίκος Σίμος, απειλεί με παραίτηση αν τα μέλη του Συμβουλίου ψηφίσουν υπέρ της τοποθέτησης του Γιώργου Μπράμου στη θέση του Κώστα Σπυρόπουλου (Διευθυντής Τηλεόρασης). Θυμίζουμε ότι η θέση παραμένει κενή (τον αναπληρώνει ο Τζώνυ Καλημέρης) από τότε που το Δ.Σ. έδωσε ψήφο δυσπιστίας στον Κώστα Σπυρόπουλο, υποδεδειγμένο από τη ΔΗΜΑΡ.

Πρόκειται ωστόσο για θέμα "γοήτρου" για τον Νίκο Σίμο καθώς αισθάνεται ότι αδειάζεται συνέχεια από το Μαξίμου. Αρχικά για το ζήτημα της Ελλης Στάη η οποία επανέρχεται τη Δευτέρα στη θέση της με σύμβαση Προσωπικού Ειδικών Θέσεων. Με την παρουσιάστρια δεν διατηρεί ο διευθύνων σύμβουλος τις καλύτερες των σχέσεων όπως εξάλλου και ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Αιμίλιος Λιάτσος και ο υφιστάμενός του Βασίλης Θωμόπουλος. Στη συνέχεια ο Νίκος Σίμος αισθάνεται ότι αδειάστηκε και στο θέμα της επανατοποθέτησης του Κώστα Αρβανίτη η σύμβαση του οποίου έληξε, ωστόσο, στις 7/2.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγρότης avatar
  Αγρότης 27/02/2013 18:46:34

  Νοιώθω μεγάλο κορόιδο που .... μαζί με τη ΔΕΗ πληρώνω και την ΕΡΤ .

 2. Σπορέας avatar
  Σπορέας 27/02/2013 21:21:42

  Όταν έχεις επαγγελματική επάρκεια και "νεφρά" και διαφωνείς με το αφεντικό σου, παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις.
  Όταν είσαι "δοτός", τότε...κο κο κο κο.

  • Easy κι εύκολα avatar
   Easy κι εύκολα @ Σπορέας 03/03/2013 18:38:24

   Παραιτήθηκε, πάντως.

 3. Νίκος Καπλάνης avatar
  Νίκος Καπλάνης 27/02/2013 22:05:46

  Απολύστε τους όλους & βάλτε νέα καο άφθαρτα πρόσωπα(Δημοσιογράφους & Διοικητικό-Στελεχιακό Δυναμικό) με 5ετές συμβάσεις(προκειμένου να παρουσιάσουν ένα έργο) και με απολαβές που δεν θα υπερβαίνουν τα 1500-3000€ μεικτά αναλόγως των προσόντων-προυπηρεσίας-ευθυνών κλπ....Όσο αςχολούμαστε με ποσοστά εκπροσώπησης του κάθε κόμματος χάνουμε την ουσία!!!Ας τελειώσει και αυτό το μετερίζι των κρατικοδίαιτων!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.