20/05/2013 19:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταδικάστηκε ο Δ.Ρίζος για τα δεδουλευμένα του "Αδέσμευτου"

Σε τέσσερις μήνες φυλακή με αναστολή και 20.000 πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα ο εκδότης και διευθυντής του “Αδέσμευτου Τύπου” Δημήτρης Ρίζος ο οποίος έχει ενταχθεί στους κόλπους του “Ελεύθερου Τύπου” ο οποίος έχει αγοράσει – για να δεσμεύσει – τον τίτλο. Για τον Απόστολο Ρίζο η ποινή είναι τέσσερις μήνες φυλακή με αναστολή και 10.000 πρόστιμο.

Η μήνυση είχε κατατεθεί από την Αναστασία Κυριακίδου για μη καταβολή σύμβασης εργασίας και δεδουλευμένων και στο δικαστήριο βρέθηκαν πολλοί από τους απλήρωτους δημοσιογράφους του Αδέσμευτου Τύπου που έβαλε λουκέτο.

Οι απλήρωτοι από τον περασμένο Ιούλιο εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου βρίσκονται ακόμα σε επίσχεση εργασίας και περιμένουν από τον εργοδότη τους Δημήτρη Ρίζο να πληρώσει τα δεδουλευμένα τους τα οποία πολλάκις είχε υποσχεθεί!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tpe avatar
  tpe 20/05/2013 20:08:47

  Το τελευταίο ανέκδοτο ήταν το εξής:
  "Σταματήστε τις αγωγές και θα σας παραχωρήσω τα όσα μου χρωστάνε"...
  Την ίδια στιγμή, ο ίδιος -όπως λέγεται- πληρώνεται από αρκετά καλά έως εξωφρενικά καλά, ανάλογα με όποιο ρωτάς...

  Κρίμα.

 2. kat avatar
  kat 20/05/2013 20:42:15

  Συγχαρητήρια στον εκδότη του Ελευθερου Τύπου για το προσωπικό του... Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς δημοσιογράφους στην αγορά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.