Και μέσα στον χαμό εκλέξανε Εποπτικό Συμβούλιο στη ΝΕΡΙΤ
23/12/2014 16:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και μέσα στον χαμό εκλέξανε Εποπτικό Συμβούλιο στη ΝΕΡΙΤ

Την τοποθέτηση των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ ΑΕ αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μέσα στον πανικό της ψηφοφορίας για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και λίγες ημέρες μετά την εκπνοή της θητείας του προηγούμενου Εποπτικού που είχε «φυλλορροήσει» με παραιτήσεις κατόπιν καταγγελιών για κυβερνητικές παρεμβάσεις. Η απόφαση ελήφθη με απλή πλειοψηφία των παρόντων μελών.

Τα πρόσωπα που εγκρίθηκαν είναι οι Νικόλαος Αμανίτης, δημοσιογράφος (πρώην στέλεχος του ΔΟΛ), Αικατερίνη Αποστόλου, δικηγόρος, Ευθυμία Ιωαννίδου, δικηγόρος, Άννα Καραμάνου, τέως πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Θαλής - Μιχαήλ Πουλαντζάς, πολιτικός επιστήμονας, Ιωάννης Τόμκος, διδάκτωρ Νέων Τεχνολογιών.. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και Κωνσταντίνος Τσιάκαλος, δημοσιογράφος - συγγραφέας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.