ΚΚΕ & Τυποεκδοτική: Μεταξύ Στάλιν και Καπιταλισμού
14/02/2014 10:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΚΚΕ & Τυποεκδοτική: Μεταξύ Στάλιν και Καπιταλισμού

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά συνεχίζει να πορεύεται το ΚΚΕ στο θέμα της επιχειρηματικότητας, των απολύσεων και αποζημιώσεων. Όταν πρόκειται για τις άλλες επιχειρήσεις, επιστρατεύει τον συνδικαλιστικό βραχίονα του ΠΑΜΕ και ό,τι πιο σκληροπυρηνικό και σταλινικό διαθέτει προκειμένου να καταγγείλει εργοδότες, θεούς και δαίμονες και να στηλιτεύσει τον καπιταλισμό που ρουφάει το αίμα των εργαζομένων και των ανθρώπων της δουλειάς.

Όταν όμως πρόκειται για αυτό το ίδιο, για τον Ριζοσπάστη, τον 902 παλαιότερα, πριν πουληθεί σε αγνώστους και DRες δίχως πρόσωπο, ή την Τυποεκδοτική που σώθηκε στην αγκαλιά του άρθρου 99, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Τότε το ΚΚΕ αφήνει τους ανθρώπους του, στελέχη ή μη δεν έχει σημασία, χωρίς αποζημίωση ενώ δεν λείπουν και οι «εκδικητικές απολύσεις», για όσους σηκώνουν κεφάλι. Ηδη ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας δεσμεύθηκε προ 10 ημερών στον Ν.Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «ενικός» ότι θα τακτοποιούσε το ζήτημα της πλήρους αποζημίωσης των απολυμένων και ακόμη τίποτε δεν έχει γίνει, ούτε καν μια απλή ενημέρωση. Θυμίζουμε πάντως ότι η Τυποεκδοτική το 2012 είχε μειώσει τις ζημίες της σε 6,1 εκατ. ευρώ από 10,9 εκατ. ευρώ το 2011, έχοντας υποστεί μεγάλες μειώσεις στον κύκλο εργασιών της. Ο τζίρος της υποχώρησε από 19 εκατ. ευρώ το 2011 σε 6,9 εκατ. ευρώ το 2013.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.