09/05/2013 09:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδιωτικοποιείται το ΑΠΕ;

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Μπορεί ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό καθ' ύλην αρμόδιος για τα θέματα των κρατικών ΜΜΕ, να διαψεύδει προς το παρόν τα σενάρια μεταβίβασης της λειτουργίας του Αθηναϊκού πρακτορείου σε ιδιωτική εταιρεία, ωστόσο η εισήγηση της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε να καταθέσει προτάσεις για το Πρακτορείο προτείνει την είσοδο ιδιωτών στο μετοχικό κεφάλαιο του ΑΜΠΕ.

Μόλις πρόσφατα εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών μια ακόμη δόση ενίσχυσης για τη λειτουργία του Πρακτορείου, χρήματα που θα δοθούν για μισθούς αφού για όλο το προηγούμενο διάστημα το ΑΜΠΕ πήρε δάνειο. Το ΑΜΠΕ απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. giorgos avatar
  giorgos 09/05/2013 10:13:42

  Με τη φουρια που εχουμε παρει με τις ιδιωτικοποιησεις,το ερωτημα δεν ειναι το αν, αλλα το ακομα?

 2. kalel avatar
  kalel 09/05/2013 16:11:41

  καιρός να κλείσει το ΑΜΠΕ και να συρρικνωθεί η ΕΡΤ, όπως συρρικνώθηκε το εισόδημά μας και αυξήθηκαν οι απολύσεις των ιδιωτών μισθωτών ενώ προφυλάσσουμε τα κομματόσκυλα παντού - κανένας δεν έκλαψε για τον ιδιώτη απολυμένο.

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 09/05/2013 16:19:16

  Το απαραίτητο ερώτημα σε κάθε ιδιωτικοποίηση είναι ...τί προσέφερε όσο ηταν δημόσιο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.