Θεωρίες συνωμοσίας του Μ.Ανδρουλιδάκη από τις φυλακές Κορυδαλλού
13/02/2014 16:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεωρίες συνωμοσίας του Μ.Ανδρουλιδάκη από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ένα εκρηκτικό μείγμα ανισόρροπης συμπεριφοράς και συναισθηματικά διαταραγμένης προσωπικότητας σκιαγραφείται μέσα από την επιστολή που συνέταξε και έστειλε ο έγκλειστος και τρόφιμος του ψυχιατρείου Κορυδαλλού Μιχάλης Ανδρουλιδάκης προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου θέτοντάς του «8 αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απάντηση για την παράνομη κράτηση ενός Αθώου στη Φυλακή».

Αν δεν ήταν μια επιστολή φαιδρού περιεχομένου ενός ανθρώπου που φέσωσε τη μηντιακή πιάτσα πολλές φορές θα μπορούσε να ήταν μια σκηνή από ένα μυθιστόρημα του συρμού…Με το απαράμιλλο θράσος που τον διακρίνει και χάρις στο οποίο άνοιξε και έκλεισε δεκάδες ΜΜΕ στην 20χρονη πορεία του αλλά κυρίως με κροκοδείλια δάκρυα για την «πάρτη» του και την αδικία που διαμείβεται στο πρόσωπό του να παραμένει έγκλειστος, ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, καίγεται να αποφυλακιστεί προφανώς γιατί έχει το ακαταλόγιστο και βεβαίως επειδή ετοιμάζει νέα εφημερίδα έχοντας αφήσει να τον περιμένουν στα κρύα του λουτρού 80 εργαζόμενους η πλειονότητα των οποίων πρώην εργαζόμενοι στον ΔΟΛ. Ο πρώην εκδότης του «Επενδυτή», της «Εξουσίας», της «εξέδρας», της “Sportime” ιδιοκτήτης του Ρ/Σ Planet, του Tempo TV και τόσων άλλων Μέσων, εξυφαίνοντας θεωρίες συνωμοσίας θεωρεί ότι πίσω από την παράνομη απόρριψη των αιτήσεων μετατροπής της εξαγοράσιμης ποινής βρίσκεται το ... πρωθυπουργικό γραφείο ενώ κοινοποιεί την επιστολή και στην Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου αλλά και σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Με την επιστολή ο Μ. Ανδρουλιδάκης, καταγγέλλει σοβαρές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι τα αρμόδια δικαστήρια απορρίπτουν συστηματικά το αίτημά του για μετατροπή της ποινής του, παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι σαφής και προβλέπει, ότι η ποινή στην οποία καταδικάσθηκε ( κάθειρξης 5 ετών), μετατρέπεται και εξαγοράζεται. Και όλα αυτά όπως αναφέρει «παρά το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός καταδικασθέντων στην ίδια ακριβώς ποινή, κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης διάταξης (άρθρο 82 Ποινικού Κώδικα), έχουν εξαγοράσει τις ποινές τους και βρίσκονται ελεύθεροι σπίτι τους». Έτσι ο δαιμόνιος πρώην εκδότης, που πούλησε τη δεκαετία του ‘90 εκατοντάδες ανύπαρκτα σπίτια σε ισάριθμους ταλαίπωρους συμπολίτες μας μέσα από την εφημερίδα του, την «Εξουσία», προσπαθεί να πείσει τον υπουργό αλλά και την κοινή γνώμη ότι ένας πρώην υπάλληλος των αντιδίκων του, παρεμβαίνει, ώστε να μην γίνονται πλέον δεκτές αιτήσεις μετατροπής και εξαγοράς ποινών 5 ετών κάθειρξης, όπως ο νόμος σαφώς ορίζει…

Αστεία πράγματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.