Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μάνου Χατζηδάκη
17/03/2014 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μάνου Χατζηδάκη

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μάνου Χατζηδάκη με τους χειρισμούς του «κονκλάβιου» της ΝΕΡΙΤ αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του Τρίτου προγράμματος που επιτέλους επαναλειτουργεί. Το πρόγραμμα ήδη ανατέθηκε με τη μέθοδο της ανάθεσης σε εξωτερική, ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, και ήδη βγήκε στον αέρα την περασμένη βδομάδα.

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε στις 7 Μαρτίου 2014, ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, αντί 84.515,82 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για διάστημα δύο μηνών από τις 10 Μαρτίου ανατίθεται στην “ΑΝΚ μουσική και ψυχαγωγία ΕΠΕ’ το έργο της παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών.

Το πρόγραμμα σύμφωνα με την απόφαση θα είναι μουσική μετά λόγου στις εξής κατηγορίες: συμφωνική, λυρική, δωματίου (15ος-20ος αιώνας), βυζαντινή, παραδοσιακή και jazz. Πρόκειται για το μουσικό είδος του Τρίτου Προγράμματος, το οποίο παρουσίασε πρόγραμμα και παραγωγούς. Στην «ΑΝΚ ΕΠΕ” συμμετέχουν ο Θάνος Φουργιώτης έχοντας καταβάλει 13.770 ευρώ και η Χριστίνα Τσεκούρα, με το ίδιο ποσό. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2003, στη μοναδική χρήση που έχει δημοσιεύσει για το 2011 είχε τζίρο 5.577,14 ευρώ και ζημίες 26.316 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαγόνι avatar
    βαγόνι 17/03/2014 19:38:47

    Τα ραδιόφωνα παράγουν εσωτερικά το πρόγραμμα τους και όταν χρειάζονται ειδικούς συνεργάτες,υπογράφουν συμβάσεις έργου ή ορισμένου χρόνου...ad hoc,αμοιβές κατ'αποκοπήν όπως λένε!...κι'αυτό για λόγους διασφάλισης της ενότητας ροής και ύφους προγράμματος,εκτός των αυτονόητων οικονομιών κλίμακος... Αναθέσεις τομέων προγράμματος,συνολικά,σε εταιρείες παραγωγής για το ραδιόφωνο,δεν γίνονται...εκτός άν δεν έχεις προσωπικό και κατασκευάζεις πρόγραμμα απο συρραφές αναθέσεων στην αγορά...για ποιό λόγο;....η δημόσια ραδιοφωνία,ώς χώρος υποδοχής "ιδιωτικής πρωτοβουλίας"...!

  2. δημης avatar
    δημης 18/03/2014 20:39:04

    Τον "ΜΑΝΟ "... καί όσο ζούσε η ίδια βλακεία τον πολεμούσε.... Αλλά πάλι και τα κόκκαλα (των χεριών ) να μην πούμε και της μέσης , τρίζουν από τη ...συνέπεια των διοικούντων... Όπως άλλωστε και τα αυτι'α των διορισάντων τους διοικούντας ..... Όλοι οι "τριζάτοι" μαζί...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.