Θανάσης Τσεκούρας τέλος για το «Έθνος»
23/12/2014 16:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θανάσης Τσεκούρας τέλος για το «Έθνος»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διευθυντής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης Μπάμπης Παπαδάκης ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίση στον όμιλο του Πήγασου και συγκεκριμένα στο Έθνος. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους ότι ο διευθυντής Θανάσης Τσεκούρας αποχωρεί άμεσα από την εφημερίδα. Ευχαρίστησε τον κόσμο της εφημερίδας και αποχώρησε χωρίς να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο φύλο του Έθνους της Κυριακής, σημάδι ότι υπήρχε πολύ σκληρή κόντρα με τον εκδότη Φώτη Μπόμπολα.

Τους τελευταίους μήνες το χάσμα μεταξύ Τσεκούρα και Μπόμπολα ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην εφημερίδα κάτι που οδήγησε στην έξοδο τον διευθυντή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διευθυντής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης Μπάμπης Παπαδάκης ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ίσως έπαιξε ρόλο στην επιλογή του αφού ο όμιλος θα θελήσει να κάνει άνοιγμα στην εν δυνάμει κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.