Η μαμά της Ζωής δεν χάνεται, ξανά προς τη δόξα τραβά, τώρα και πρόεδρος του ΕΣΡ
06/05/2015 20:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μαμά της Ζωής δεν χάνεται, ξανά προς τη δόξα τραβά, τώρα και πρόεδρος του ΕΣΡ

Τελικά κανείς δεν πάει χαμένος και όλα εδώ κεφαλαιοποιούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Καμμία σημασία δεν έχει για τους κυβερνώντες το γεγονός ότι η Λίνα Αλεξίου ελάμβανε - ως μη όφειλε - επίδομα διαζευχθείσης από το Ταμείο των Δημοσιογράφων ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τις ενήλικες εδώ και χρόνια κόρες της – και κυρίως τη νυν πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αντί να επιστρέψει τα χρήματα, η Λίνα Αλεξίου επί σειρά ετών δημοσιογράφος στον συστημικό ΔΟΛ κατέλαβε τη θέση του προέδρου του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου παίρνοντας παράλληλα και παχυλή σύνταξη από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Η ανασυγκρότηση στο υπηρεσιακό συμβούλιο του ΕΣΡ έγινε έπειτα από τη λήξη της θητείας του προέδρου, Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη.

Όπως αναφέρει η απόφαση, με τη λήξη της θητείας του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη αποφασίστηκε ως Πρόεδρος του ΕΣΡ να αναλάβει η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου με αναπληρωτή της την Πέρσα Λαμπροπούλου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και είναι μητέρα της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Αντιπροέδρου καθήκοντα Προέδρου του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα ασκεί το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, ο δε αναπληρωτής της Αντιπροέδρου θα ασκεί καθήκοντα μέλους του Υπηρεσιακού. Ως μέλη ορίστηκαν οι: 1) Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Αποστολά, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. 2) Ιωάννης Βασιλόπουλος, Σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Πέτρο Τσαντίλα, Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 3)Απόστολος Χριστόπουλος, ειδικός επιστήμονας-οικονομολόγος και Νικόλαος Αγγελής, ειδικός επιστήμονας-νομικός του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ως τακτικά μέλη με αναπληρωτές τους την Αγγελική Σιμιτοπούλου, ειδικό επιστήμονα- οικονομολόγο και Αλέξανδρο Οικονόμου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Χρέη Γραμματέα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εκτελεί ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, διοικητικός υπάλληλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Β με αναπληρωτή του την Ειρήνη Ξιφαρά, διοικητικό υπάλληλο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Γ.

Η αλλαγή στη σύνθεση του ΕΣΡ έγινε και ώστε να μπορέσει να λάβει καίριες αποφάσεις, όπως η αδειοδότηση των σταθμών, χωρίς να κινδυνεύουν να προσβληθούν ως άκυρες καθώς είχε λήξει η θητεία του προηγούμενου Συμβουλίου!

Antinews με πληροφορίες από imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dimitris avatar
  dimitris 06/05/2015 17:25:36

  Κάποιος να δουλευει εκτος δημοσιου υπαρχει στην οικογενεια;

  • GJ avatar
   GJ @ dimitris 11/05/2015 11:35:53

   Έχω την εντύπωση ότι τον μπάτλερ δεν τον βόλεψαν στο δημόσιο γιατί δεν μπορούσαν να βρουν άξιο αντικαταστάτη.

 2. οδυσσεύς Κ. avatar
  οδυσσεύς Κ. 06/05/2015 18:28:08

  Kαι μετά λέμε τον Τσίπρα Κομμουνιστή και άθεο που δε σέβεται την Οικογένεια....

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ οδυσσεύς Κ. 06/05/2015 19:42:38

   Μόνο σέβεται,εδώ για την Περιστέρα έχει ξεπατωθεί να υπογράφει συμβάσεις για το Πολυτεχνείο...

   • airman avatar
    airman @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 07/05/2015 09:25:23

    Δεν τολμάει να σκεφτεί να φέρει αντίρηση! Η Μπέτυ είναι πολύ καλή και στο σημάδι! 'Αμα φύγει η παντόφλα βρίσκει κέντρο!

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ airman 07/05/2015 12:11:00

     Δεν ξέρουμε κι η πεθερά του τι ρόλο παίζει...

     • airman avatar
      airman @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 07/05/2015 12:38:50

      Καραγκούνες!!!

     • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
      ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ airman 07/05/2015 13:10:04

      Τον κλαίω..

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ οδυσσεύς Κ. 07/05/2015 09:28:54

   Βεβαιως -βεβαιως και για να ειναι καλοθρεμενη η οικογενεια -φαινεται αλλωστε - ενισχυεται και με αχρεωστητως καταβληθεντα οικογενειακα επιδοματα ενηλικων τεκνων .Υπερ της οικογενειας βεβαιως -βεβαιως .

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 06/05/2015 22:14:48

  Τι περιμένατε;Τόσα χρόνια στο 3-4% και τώρα που ήρθαν στην εξουσία θα έμενε καρέκλα;

  • GJ avatar
   GJ @ Μεγάλες στιγμές 11/05/2015 11:36:59

   Συγγνώμη από την φωτό συμπεραίνω ότι η κυρία θέλει δύο καρέκλες.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.