21/06/2013 09:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Μαρία Αντωνιάδου για πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ – το νέο Δ.Σ.

Η  Μαρία Αντωνιάδου που έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τη νικήτρια παράταξη των «Ενωμένων Δημοσιογράφων» θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νέα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Πιο συγκεκριμένα, το νέο διοικητικό συμβούλιο συναπαρτίζουν από τους «Ενωμένους Δημοσιογράφους» η Μαρία Αντωνιάδου (399), ο Μάκης Διόγος (216) και ο Δημήτρης Κοτταρίδης, από τη «Συσπείρωση» οι Δημήτρης Τρίμης (373), Μαριλένα Κατσίμη (159) και  Γιώργος Γιουκάκης (134), από την παράταξη «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» οι Χρήστος Κυρίτσης (275) και Αγγελική Γυπάκη (240), από την «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» ο Δημήτρης Τσαλαπάτης (240), από τους «Μαχόμενους Δημοσιογράφους» η Νανά Νταουντάκη (190) και από τη «Δημοσιογραφική Συνεργασία» ο Παναγιώτης Ράμμος (147).

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργος Μαθιουδάκης avatar
    Γιώργος Μαθιουδάκης 03/09/2013 15:06:55

    Θυμαμαι με πολλή τρυφερότητα, μια από τις πρώτες μου ασθενείς: Μαρία Αντωνιάδου, νέα Δημοσιογράφο, τότε. Μικρό το πρόβλημα υγείας ... αλλά, η τιμή και η εμπιστοσύνη της, μεγάλη! Χάρηκα για την άνοδό της στο αξίωμα της Προέδρου. Είμαι σίγουρος ότι τίμησε και συνέβαλε στη βελτίωση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και θα τα καταφέρει, στο νέο της ρόλο. Είχα αναγνωρίσει, από τα κείμενά της, την ευθυκρισία και την ερευνητική, διεισδυτική διάθεση στα ζητήματα με τα οποία καταπιανόταν. Έβλεπε τη δημοσιογραφία ως αποστολή, όχι ως βιοπορισμό ή pondium προβολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.