15/02/2013 15:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Καθημερινή θυμήθηκε το πόπολο

Στροφή σε πιο φιλολαϊκά επίπεδα θα κάνει η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» μετά την κυκλοφοριακή της καθίζηση και ειδικά του κυριακάτικου φύλλου της.

Η διοίκηση της εφημερίδας αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χώρο σε κοινωνικά θέματα σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα φρενάρει την κυκλοφοριακή κατηφόρα που έχει πάρει εσχάτως το φύλλο.

Η εφημερίδα θα συνεχίσει να στηρίζει την τρικομματική κυβέρνηση και τις επιλογές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διατηρώντας όμως κριτική στάση στα κακώς κείμενα και παράλληλα αναδεικνύοντας τις αδικίες που υφίστανται οι συνεπείς και συνετοί πολίτες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 18/02/2013 20:14:49

  ΜΠΑ....ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ.....?????

 2. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 18/02/2013 22:05:56

  Καιρός ήταν, ειδικά τα κυριακάτικα φύλλα είναι σκέτη κοροϊδία, λαμβάνοντας υπόψη την προσφερόμενη ύλη με την ζητούμενη τιμή, (4 ολόκληρα EUR).
  Επίσης πλήρωσε την άλλοτε φανερή και άλλοτε κρυφή φιλομνημονιακή της πολιτική.
  Και ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές έχει προδώσει τους παραδοσιακούς αναγνώστες της με τις ..κωλοτούμπες της πολιτικής της γραμμής!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.