Η ΕΡΤ διασπά τον ΣΥΡΙΖΑ
24/05/2015 17:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΕΡΤ διασπά τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχεια στην κόντρα με τον πρωθυπουργό με αφορμή το διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ουσιαστικά επέμεινε ότι δεν πρέπει να εγκρίνει η επιτροπή της βουλής το νέο διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Όπως είπε« Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί και το έχω πει και στον πρωθυπουργό.
 Δεν υπάρχουν μονόδρομοι, δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΓΣ avatar
  ΓΓΣ 24/05/2015 18:42:08

  Πιστεύω ότι η κρατική τηλεόραση θα πρέπει να είναι ακραιφνώς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. Έτσι: - θα είναι ξεκάθαρο ποιον υποστηρίζει κι όχι ότι δήθεν είναι ανεξάρτητη -θα υποστηρίζει και θα διαφημίζει το Κυβερνητικό έργο -θα υπάρχει τουλάχιστον ένα Κανάλι που θα υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής. Αντιπολίτευση άς κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια... -ο πολίτης που θα θέλει να ενημερωθεί για τα γεγονότα και τις απόψεις της Κυβέρνησης θα παρακολουθεί το κρατικό κανάλι -θα εκπαιδεύει δημοσιογράφους που θα στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας -ο ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά κανάλια θα δημιουργήσει ισορροπία στην ενημέρωση -θα σταματήσει η προσωπική ατζέντα των δήθεν αντικειμενικών δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης -το πρόγραμμά της θα είναι επιλογή κι ευθύνη της Κυβέρνησης η οποία θα κρίνεται στις εκλογές και γι' αυτό -οι πολίτες θα γνωρίζουν ότι επιλέγουν στις εκλογές και την τηλεόραση που θα στηρίξουν με την συνδρομή τους -ας ξεκινήσει αυτό με την σημερινή αριστερή Κυβέρνηση για να μην έχει να λέει όταν γίνει αντιπολίτευση για ανεξάρτητη ενημέρωση κλπ. Ας μην κοροϊδευόμαστε..Για σκεφτείτε το...

  • πΔπ avatar
   πΔπ @ ΓΓΣ 24/05/2015 20:42:05

   Καλό στο σκεπτικό σου φίλε μου αλλά, η Αριστερά έχει μάθει να τα θέλει μονά-ζυγά δικά της. Δεν θα περπατήσει η ιδέα σου! (μην ξεχνάς επίσης ότι απευθύνεσαι στο εξυπνότερο λαό του κόσμου και αυτά τα θέματα τα παίζει στα δάχτυλά. ή καλύτερα στην... χούφτα του!)

  • Γιάννης Καραμήτρος avatar
   Γιάννης Καραμήτρος @ ΓΓΣ 25/05/2015 18:39:10

   Με λίγα λόγια ζητάς να γίνει επίσημα ότι γίνεται διαχρονικά με την ΕΡΤ: γραφείο τύπου της κυβέρνησης αν και διαφωνώ απόλυτα με την άποψη σου αυτός είναι ο σκοπός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..

 2. Tζανής avatar
  Tζανής 24/05/2015 20:59:33

  Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο; Μα η Κωνσταντοπούλου!!!!!

 3. Silvestro avatar
  Silvestro 25/05/2015 12:38:23

  Εδώ η Κωνσταντοπούλου, έχει δίκιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.