Ζήσε …Μάη μου να μείνεις πρόεδρος στην ΕΡΤ
30/09/2014 19:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ζήσε …Μάη μου να μείνεις πρόεδρος στην ΕΡΤ

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού για τη ΝΕΡΙΤ που ενώ έχει να διαλέξει μεταξύ 70 προσωπικοτήτων που κατέθεσαν αίτηση για την προεδρία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, φαίνεται ότι θα βολευτεί με τον προσωρινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Πέτρο Μάη που συγκεντρώνει την έγκριση των περισσότερων μελών του Εποπτικού Συμβουλίου.

Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης εμφανιζόταν έτοιμος να καταθέσει αίτηση, τουλάχιστον πριν από την παραίτησή του, ενώ ενδιαφέρον εκδήλωσε και ο πρώτος πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως υποστηρίζει τις υποψηφιότητες των πρώην γενικών γραμματέων σε διάφορα υπουργεία Σεραφείμ Τσόκα και Πάτροκλου Γεωργιάδη. Μια τέτοια επιλογή, όμως, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην αντιπολίτευση, που θα βρει ευκαιρία να μιλήσει για κομματικοποίηση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Αιτήσεις για τη θέση του προέδρου ή για θέση απλού μέλους έχουν καταθέσει, μεταξύ άλλων, η Νούλη Παπαδριανού, πρώην αναπληρώτρια νομική σύμβουλος της ΕΡΤ, ο σκηνοθέτης Χάρης Παπαδόπουλος, ο καθηγητής και στέλεχος του Ποταμιού Περικλής Βαλλιάνος, ο καθηγητής Καραχισαρίδης (φίλος του Καρυτινού), ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, και ο δημοσιογράφος Άλκης Κούρκουλας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.