26/08/2013 17:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ενας εισαγγελέας για την ΕΡΤ - Σε αναζήτηση διευθύνοντος συμβούλου, για την ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ σκέφτεται η κυβέρνηση η οποία ουδέποτε όλο αυτό το επίμαχο διάστημα συμπεριέλαβε στα σχέδιά της την έφοδο των ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή.  Στόχος των αρμοδίων, του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Π.Καψή αλλά και του ειδικού διαχειριστή του υπ. Οικονομικών, Γκίκα Μάναλη είναι η αποσαφηνιστεί το τοπίο και να σταματήσει η μετάδοση του εναλλακτικού πειρατικού προγράμματος. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έχουν δηλώσει πως η ΕΡΤ είναι ανοικτή και έχουν ζητήσει να γίνει η διαδικασία παράδοσης -παραλαβής από τον αρμόδιο υφυπουργό και τον εκκαθαριστή- διαχειριστή, Γκίκα Μάναλη. Δεν διευκρινίζουν όμως με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό αν δεν αποχωρήσουν οι ίδιοι από το κτίριο. Εντωμεταξύ με πράξη υπουργικού συμβουλίου διορίστηκε το Εποπτικό Συμβούλιο της  ΝΕΡΙΤ Α.Ε.  Σε αυτό συμμετέχουν ως πρόεδρος ο Θόδωρος Φορτσάκης, ο Ανδρέας Ζούλας (αντιπρόεδρος) και οι Άννα Δαμιανίδη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Λουκάς Καρυτινός, Σίμος Σιμόπουλος, και Χρήστος Χωμενίδης.  Το  Εποπτικό Συβούλιο θα διαλέξει τον επόμενο διευθύνοντα σύμβουλο που θα εκτελεί και χρέη προέδρου και τα μέλη του Δ.Σ., ύστερα από πρόκληση ενδιαφέροντος.

Η αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου καθώς και η αποζημίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 6 Σεπτεμβρίου με το Εποπτικό Συμβούλιο να έχει στη συνέχεια την υποχρέωση να καταλήξει στα πρόσωπα μετά από ένα μήνα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πείρα σχετικά με τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά θέματα, να είναι υπήκοοι χώρας της Ε.Ε. (άρα γίνονται δεκτές και αιτήσεις αλλοδαπών), να διαθέτουν τίτλους ανωτέρου ή ανωτάτου επιπέδου, να έχουν διοικητική εμπειρία κλ.π.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Theo1 avatar
  Theo1 26/08/2013 20:10:10

  Ένας κοντοχωριανός μου γκαντέμης που ενώ διορίστηκε μέλος του
  Δ.Σ της μακαρίτισσας ΕΡΤ - Σούλης το μικρό όνομα - αλλά δεν πρόλαβε να πάρει μέρος ούτε σε μία συνεδρία, κρίμα δεν είναι να μη ξαναδιοριστεί;
  Το τι δούλεμα έφαγε ο ΄΄φουκαράς΄΄ κομματικός στην επαρχιακή πρωτεύουσα που κατοικοεδρεύει δεν λέγεται.
  Από τώρα έχει κλείσει καλέσματα για ποδαρικά στις επόμενες δέκα πρωτοχρονιές (εννοείτε στα σπίτια των εχθρών αυτών που τον κάλεσαν).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.