30/09/2013 16:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμφύλιος στον ΔΟΛ – αποχώρηση Μαρτιγόπουλου – Γιατί ο Ψυχάρης ζήλεψε το “Έθνος” του Γ.Μπόμπολα;

Με εμφύλιο πόλεμο απειλείται ο ΔΟΛ μετά την παραίτηση του μέχρι χθες Νο 1 συμβουλάτορα του ίδιου του προέδρου του ΔΟΛ,  Ευάγγελου Μαρτιγόπουλου ο οποίος αποχώρησε 7 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του (Μάρτιος 2012) και λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση σε θέση επίσης συμβούλου του συλλέκτη και φιλότεχνου, κυρίως εξ απορρήτων του Στ.Ψυχάρη, Παναγιώτη Κουβουτσάκη.

Ο Π.Κουβουτσάκης, εκτός από παραγωγή οικονομιών κλίμακας και  μείωση του κόστους κατά 5,5 εκατ. ευρώ, μπήκε στο σφαγείο να κάνει τη δύσκολη δουλειά. Δεν ονειρεύεται μόνο τη συρρίκνωση του προσωπικού των τριών site, του  www.in.gr, του  www.vima.gr και του  www.nea.gr  και του ραδιοφωνικού σταθμού  Βήμα FM σε 30 άτομα. Ούτε την αποχώρηση μικρών στελεχών από την εφημερίδα “Βήμα”, το Αρχελιο Λαμπράκη ή το Helioskiosk. Ο Π.Κουβουτσάκης έχει χρήματα και δική του περιουσία – δεν ντρέπεται να λέει δεξιά και αριστερά ότι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του Ψυχάρη. Ήρθε στον ΔΟΛ για να μείνει. Ήδη συμπεριφέρεται με σκαιό τρόπο στα στελέχη του Βαγγέλη Μαρτιγόπουλου, στους επικεφαλής του Helioskiosk (Νίκο Γκουράρο) αλλά και στους διευθυντές των εφημερίδων κυρίως δε των “Νέων” προσβάλλοντάς τους σφόδρα επειδή έπεσαν σε κυκλοφορία και ρεπορτάζ σε σχέση με το “Έθνος”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις ημέρες που το “Έθνος” γνώρισε μεγάλες κυκλοφοριακές δόξες από τις αποκαλύψεις για τη δράση των στελεχών της “Χρυσής Αυγής”, η διεύθυνση των “Νέων” που είχε αναθέσει το ρεπορτάζ σε αρχισυντάκτρια, σύζυγο αστυνομικού, “ξέθαψε” από την ατζέντα της το όνομα γνωστού αστυνομικού ρεπόρτερ (Στέλιος Βραδέλλης) που είχε αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο πέρυσι και αυτές τις ημέρες αρνήθηκε να δουλέψει με το κομμάτι. Έτσι φάνηκε η ένδεια των ρεπόρτερ για τη Νο 1 εφημερίδα της χώρας. Μήπως είναι αργά για δάκρυα;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελευθέριος avatar
    Ελευθέριος 30/09/2013 19:42:23

    Μια πραγματολογική διόρθωση (όχι επί της ουσίας):
    Εάν ισχύει αυτό που λέτε ότι ο κ. Μαρτιγόπουλος είχε αναλάβει τον Μάρτιο του 2012, τότε το ορθό είναι ότι "αποχώρησε 19 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων" του και όχι 7, όπως σημειώνετε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.