11/11/2013 14:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκτός του νέου ομίλου ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ τα media των… συνιστωσών

Μεγαλύτερο μερίδιο φωνής στην Κοινωνία αναζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν τον «παίζουν» πάντα τα συστημικά Μέσα, ή επειδή ο ίδιος δεν τα «παίζει» καθόλου, όπως στην περίπτωση του Mega και της «Ανατροπής» του Γ.Πρετεντέρη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα στην άντληση πόρων από τις κομματικές χρηματοδοτήσεις και ενώ στο κομματικό όργανο, την «Αυγή» αλλά και τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» πληρώνονται με καθυστερήσεις έως και τριών μηνών, η Κουμουνδούρου πήρε τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσει ένα μικρό κομματικό όμιλο που θα περιλαμβάνει τα κεντρικά media (Αυγή, Στο Κόκκινο, διαδικτυακό portal «Left.gr») ενδεχομένως αργότερα και περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι, ή WEB TV.

Επικεφαλής του εταιρικού σχήματος θα τεθεί ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Βασίλης Μουλόπουλος που γνωρίζει πολύ καλά το μηντιακό παιχνίδι, ενώ το Δ.Σ. θα απαρτίζεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του κάθε Μέσου. Στόχος της επιχείρησης είναι να οργανωθεί ένα σχήμα, ως σημείο αναφοράς των ψηφοφόρων, που θα είναι απολύτως ελεγχόμενο από την Κουμουνδούρου και το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ όπερ σημαίνει ότι αποκλείονται εξ ορισμού όλα τα περιοδικά και οι εφημερίδων των συνιστωσών όπως «Η Εποχή» και «Δρόμος της Αριστεράς» που δεν θα ενταχθούν στην εταιρική «ομπρέλα», με άλλοθι ότι δεν πρέπει να επιβαρυνθεί οικονομικά το νέο σχήμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.