18/03/2013 10:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δύο παρουσιάστριες με βουλημική όρεξη για δόξα και εξουσία

Για τις διάσημες και προβεβλημένες παρουσιάστριες των σοβαρών δελτίων ειδήσεων των καναλιών, του ιδιωτικού και κρατικού, ο ουρανός δεν είναι το τέλος. Δεν συμβιβάζονται με κανένα ποσόν, καμμία δόξα, κανένα οφίτσιο. Προχωρούν χρησιμοποιώντας τις καλές τους γνωριμίες, εννοείται και την εμπειρία τους, προκειμένου να αναρριχηθούν όπου μπορούν και σε οποιαδήποτε θέση θα αντλήσουν τροφή για τη ματαιοδοξία τους. Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για άσκηση δήθεν πίεσης στην κεντρική παρουσιάστρια να διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Όμως οι γνωριμίες και τα κονέ της παρουσιάστριας είναι διαστρωματωμένες κομματικά, έχει καλές προσβάσεις όμως κινείται εύκολα όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ σκληρού κεφαλαίου και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- φίλος της δε είναι και ο αρχηγός του. Η έτερη, εφόσον αδειάσει η θέση, προαλείφεται για κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου φλερτάροντας ήδη με τον άνθρωπο που θα την προτείνει. Τι κι αν αυτός κάνει τα πάντα για να ισχυροποιήσει τη θέση της στην Αγία Παρασκευή. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς. Αλλωστε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Zugzwang avatar
    Zugzwang 18/03/2013 14:46:36

    Με συγχωρειτε που θα το πω αλλα αν ειναι υποψηφιος η κυρια αυτη, με την στηριξη ΝΔ η/και ΠΑΣΟΚ, τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Σ'αυτη την περιπτωση, δημαρχος θα γινει σιγουρα ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ η της Χρυσης Αυγης.

  2. νεφέλη avatar
    νεφέλη 19/03/2013 00:58:03

    oxi allo botox!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.