11/11/2013 18:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δύο εναλλακτικές για την επιβίωση του «Ε» Channel

Νέο μοντέλο επιβίωσης επεξεργάζεται ο πανελλαδικός σταθμός «Ε» που συστεγάζεται με το Extra 3, συμφερόντων Φ.Βρυώνη με επικεφαλής τον Σ.Φυντανίδη και μετόχου μικρού ποσοστού.

Το κανάλι που ανήκει στην εταιρεία A-Horizon Media έχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας μιας και ήδη έχει καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ στο ΚΚΕ για την εξαγορά της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (902 FM/TV) ενώ οφείλει άμεσα άλλα 2 εκατ. ευρώ. Η μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η  αναζήτηση ισχυρού συνεταίρου ή περισσότερων μετόχων με μεσαία οικονομική επιφάνεια.

Το σχέδιο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και το δυναμικό και να καταβληθούν οι οφειλές στην  εταιρεία που ενοικιάζει τα video walls για να υπάρχει δυνατότητα ζωντανών συνδέσεων. Άλλη εναλλακτική είναι η ενοικίαση του τηλεοπτικού χρόνου κατά ζώνες σε δημοσιογράφους, εταιρείες παραγωγής ή και άλλους παίκτες για τους οποίους θα σας μιλήσουμε σύντομα. Η ιστορία έχει πολύ ψωμί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αλέξανδρος avatar
  Αλέξανδρος 12/11/2013 05:58:06

  Όπως όλα στην χώρα μας στο πόδι. Άμα δεν έχεις "φράγκα" που πας βρε καταμητρο που θες και σταθμό.

 2. ελενη Κροκιδη avatar
  ελενη Κροκιδη 14/11/2013 19:25:29

  Άλλη μια επιτυχημένη επένδυση...Ακόμα δεν αρχίσανε και δηλώνουν προβληματική την επιχείρηση.

 3. Exantas avatar
  Exantas 16/11/2013 22:48:48

  Μα οι περισσότεροι που θέλουν ΜΜΕ (Μέσα μαζικού Εκφυλισμού) πιστεύουν ότι με την παρουσία τους εκεί θα εξασφαλίσουν με μιας, ως εκκολαπτόμενοι "νταβατζήδες", χορηγούς & συνεταίρους από την επόμενη μέρα. Έτσι έμαθαν να επιβιώνουν από μεταπολιτεύσεως & εντεύθεν χωρίς φυσικά να τους ενοχλεί κανείς, αντιθέτως χωρίς άδειες, χρήματα & αποπληρωμές δανείων, λειτουργούν ως 4η εξουσία. Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

 4. Άφωνος... avatar
  Άφωνος... 18/11/2013 02:18:52

  Ο Καψαμπέλης είναι γαμπρός του Βρυώνη; Ξέρει κάποιος;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.