Διαλύεται το μόρφωμα της «Δημόσιας Τηλεόρασης»...
24/03/2014 18:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαλύεται το μόρφωμα της «Δημόσιας Τηλεόρασης»...

Παιχνίδια εξουσίας στην ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ

Στα εξ ων συνετέθη διαλύεται το μόρφωμα της «ΔΤ» πριν καν αρχίσει να λειτουργεί στην πράξη. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο στους εργαζομένους που είναι οι τελευταίοι που φταίνε για το τι συμβαίνει, αλλά στην κορυφή της πυραμίδας η οποία γκρεμίζεται, ως σαθρή και με ανύπαρκτο συνεκτικό ιστό.

Ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής, ενώ αρχικά είχε βρει το κόλπο ότι είναι προσωρινός επειδή αυτό επιτάσσει η δημοκρατία, να μην χρειάζεται μια χώρα υπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόρασή της, στη συνέχεια …το γύρισε λίγο για να μην εκτεθεί εντελώς με την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της ‘Ελιάς’.

Τώρα τη σκυτάλη του δρόμου της φυγής παίρνουν ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Θόδωρος Φορτσάκης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Γιώργος Προκοπάκης που τσακώνονται σαν τα κοκόρια ως αποτέλεσμα ενός ανελέητου power game που παίζουν σε μια ανύπαρκτη δημόσια τηλεόραση, η οποία εισπράττει ανταποδοτικό τέλος από τους πολίτες χωρίς να παρέχει υπηρεσίες…

Οι δύο κύριοι λοιπόν αυτοί έχουν τρελάνει το Μαξίμου με τα αιτήματά τους για ραντεβού προκειμένου να καταγγείλουν ο ένας τον άλλον για το θέμα της επιλογής των 4 γενικών διευθυντών. Δυο γάιδαροι μαλώναν σε ξένον αχυρώνα που λέει και ο σοφός λαός.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάριος avatar
  Μάριος 24/03/2014 19:37:01

  Είναι αλήθεια πως ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του προσωπικού για την ΝΕΡΙΤ έχει εξελιχτεί σε παρωδία με αποδέκτες τον ελληνικό λαό . Αφού πέταξαν στην κυριολεξία όλο το προσωπικό της ΕΡΤ , για να ξαναδουλέψουν το μαγαζί με άλλο όνομα , βρέθηκαν στο δίλλημα : Να το ανοίξουμε με τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ της ΕΡΤ ή να βρούμε κάποιο τρόπο να βάλουμε και πάλι τα δικά μας παιδιά ; Φυσικά αποφάσισαν το δεύτερο . Ποιον ενδιαφέρει στο κάτω – κάτω η αξιοκρατία ; Αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ της ΕΡΤ που δεν έφταιξαν σε τίποτα και να κάνουν δυο διαγωνισμούς. Τον έναν μέσω ΑΣΕΠ και τον άλλο εκτός ΑΣΕΠ με βασικό κριτήριο τι άλλο; Την συνέντευξη … Τώρα λοιπόν που ο κ. Φορτσακης ζητά να εμπλακεί το ΑΣΕΠ και στους δυο διαγωνισμούς ο κ. Προκοπακης φυσικά δεν θέλει … Εγώ τώρα αναρωτιέμαι … γιατί ο Πρωθυπουργός αφήνει το έγκλημα του ρουσφετιού να συνεχίζεται ; Οι μόνοι άνθρωποι που δεν ήταν προσκείμενοι σε κάποιο κόμμα μέσα στην ΕΡΤ ήταν οι ΑΣΠΙΤΕΣ . Τώρα την πληρώνουν για δεύτερη φορά . Η διαδικασία για την ΝΕΡΙΤ θα βοηθήσει και πάλι τα δικά τους παιδιά . ΓΙΑΤΙ;

  • Αννα Μαρια avatar
   Αννα Μαρια @ Μάριος 28/03/2014 18:11:29

   Το χειρότερο που έκαναν ηταν που απελυσαν την Χορωδία και τις Ορχήστρες οι οποίοι ηταν οι μόνοι που δεν έφταιξαν.Η Νεριτ πρεπει να ξανά λειτουργήσει με ολα της τα τμήματα .Μας βάζουν κλασική μουσική στα διαλείμματα και στην διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και αυτό το λένε πολιτισμό.Να λειτουργήσουν οπωσδήποτε τα Συνολα.τις εκλογές η Ν.Δ.θα τις χάσει απο τους απολυμένους που δεν φταίνε της τεως ΕΡΤ .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.