Δεν γλίτωσε την 48ωρη απεργία η "Ελευθεροτυπία"
27/02/2014 17:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν γλίτωσε την 48ωρη απεργία η "Ελευθεροτυπία"

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας, από τις 6 μ.μ. της Πέμπτης, 27 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 1ης Μαρτίου 2013, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και της Ένωσης Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών, για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς τύπου που εργάζονται για την έκδοση των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, «enet.gr».

«Η απόφαση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης άρνησης της εργοδοσίας να εξοφλήσει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας» αναφέρει η ανακοίνωση των ενώσεων και συμπληρώνει πως «τα Διοικητικά Συμβούλια απαιτούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών σε όλους τους εργαζόμενους των εφημερίδων “Ελευθεροτυπία”, “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” και της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας “enet.gr”, καθώς και την ανάκληση της απόφασης της εργοδοσίας να διανεμηθεί με την “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” ένθετο έντυπο με συνέντευξη του τέως μονάρχη, απόφαση, η οποία, αν δεν ανακληθεί, θα πλήξει καίρια την φυσιογνωμία της εφημερίδας και τις αρχές που υπηρετεί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.