02/09/2013 20:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΔΟΛ, το απόλυτο «βατερλώ» της ΕΣΗΕΑ

Οσοι παρακολούθησαν τις συσκέψεις του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ χθες, θα κατάλαβαν, εφόσον έχουν την ελάχιστη γνώση για το συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσιογράφων, ότι ήρθε το τέλος της Ενωσης των συντακτών. Οι επικεφαλής δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ούτε καν να προβλέψουν τις μαζικές απολύσεις στον ΔΟΛ ενώ οι συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του συγκροτήματος (Χρ. Μεμή και Αντ. Καρακούση) δεν απέφεραν απολύτως τίποτα καθώς όπως αναφέρθηκε στους συνδικαλιστές είχαν τις εξής επιλογές: ή να προβούν – όπως και θα γίνει τελικά, σε 160 απολύσεις μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ή να προχωρήσουν σε οριζόντια μείωση της τάξης του 30%.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το μεσημέρι στις 12:00 προκειμένου να αποφασίσει την κλιμάκωση του αγώνα. Λέγεται ότι η πλειοψηφία των μελών της Ένωσης Συντακτών εισηγήθηκε την διαγραφή όσων δημοσιογράφων εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Τέλος να σημειωθεί ότι χθες παρά την 24ωρη απεργία, στα Μέσα του ΔΟΛ, όλοι εργάστηκαν  κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΕΡ avatar
    ΥΠΕΡ 02/09/2013 21:33:12

    Το καλύτερο θα ήταν να κλείσουν και τα δυο, και η ΕΣΗΕΑ και ο ΔΟΛ. Έτσι καί αλλιώς μόνο παραπληροφόρηση έχουν προσφέρει.

  2. δημης avatar
    δημης 02/09/2013 22:10:56

    Έτσι είναι...την διατεταμένη δημοσιογραφία πολλοί την αγάπησαν τους διατεταγμένους δημοσιογράφους ουδείς...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.