ΔΟΛ : μάζευε και ας είναι και ρόγες
07/05/2014 20:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΔΟΛ : μάζευε και ας είναι και ρόγες

Μια και δεν υπάρχουν λεφτά και η δανειοδότηση δυσκολεύει στον ΔΟΛ έφτιαξαν μια ιστοσελίδα και ζητούν από τους χιλιάδες υποψήφιους των εκλογών από ένα 50άρικο προκειμένου να δημοσιεύσουν το προφίλ τους.

H αλλαγή πλεύσης στον ΔΟΛ ξεκίνησε. Μια και δεν υπάρχουν λεφτά και η δανειοδότηση δυσκολεύει αποφάσισαν να μαζέψουν λεφτά από άλλου. Από που; Εφτιαξαν μια ιστοσελίδα και ζητούν από τους χιλιάδες υποψήφιους των εκλογών από ένα 50άρικο προκειμένου να δημοσιεύσουν το προφίλ τους. Τους υπόσχονται δε ότι θα το δουν το προφίλ 5 εκατ. πολίτες. Και φυσικά πολλοί θα τσιμπήσουν ενώ απ' ότι μαθαίνουμε και άλλοι επιτήδιοι έχουν φτιάξει τέτοιες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ίντερνετ. Αλλά και το Συγκρότημα; Αυτό που κάποτε ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις; Οποία κατάντια.

Ο Χρήστος Μεμής, Νο2 στον ΔΟΛ μετά τον Σταύρο Ψυχάρη

Σε απόλυτο υπερδιευθυντή ανέδειξε ο Σταύρος Ψυχάρης τον Χρήστο Μεμή (διευθυντής εφημερίδας «Τα Νέα») στον ΔΟΛ ο οποίος γίνεται γενικός διευθυντής μέσων ενημέρωσης του οργανισμού.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής,ουσιαστικά, θα προσπαθήσει να ενοποιήσει όλο το περιεχόμενο και την εικόνα του ΔΟΛ σε όλα τα μέσα και να συντονίσει Ιντερνέτ και εφημερίδες του οργανισμού.

Σε ότι αφορά την διεύθυνση των ΝΕΩΝ υπάρχουν δύο σενάρια: Το πρώτο (που φέρεται να προτείνει ο Χρήστος Μεμής) είναι οι Νότης Παπαδόπουλος και Στέφανος Τζανάκης να παραμείνουν διευθυντές σύνταξης χωρίς να αναπληρωθεί η θέση του διευθυντή και το άλλο (που προτείνει ο Σταύρος Ψυχάρης) να αναλάβει ένας εκ των δύο διευθυντής ενώ σαν για τη θέση του διευθυντή, σε περίπτωση που υπάρξει, ακούγεται το όνομα του συντάκτη και αρθρογράφου της εφημερίδας Δημήτρη Μητρόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.