Γραμμή ηλικιωμένων SOS εγκαλεί Μάρκο Σεφερλή
15/10/2014 19:49
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γραμμή ηλικιωμένων SOS εγκαλεί Μάρκο Σεφερλή

Λάβρος είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής κατά του παρουσιαστή και ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή από τον οποίο απαιτεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του "Mega με μία".

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γεράσιμος Κουρούκλης αναφέρει σε δήλωσή του ότι δέχθηκε στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους.

«Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA» υποστηρίζει ο κ. Κουρούκλης για να προσθέσει: «Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο (2) ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου»...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.