Αρχιτέκτονας της "ραδιοτηλεοπτικής παράγκας" ο Π.Καψής
16/06/2014 16:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αρχιτέκτονας της "ραδιοτηλεοπτικής παράγκας" ο Π.Καψής

Στη σέντρα βγάζει τον πρώην υφυπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή ο Νίκος Σίμος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο οποίος παραιτήθηκε διαβλέποντας το σχέδιο για το μαύρο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Ο Νίκος Σίμος μέσα από τη στήλη του off the record στα «Παραπολιτικά», χαρακτηρίζει τον Παντελή Καψή «αρχιτέκτονα ραδιοτηλεοπτικής παράγκας». Του καταλογίζει πως υπήρξε αποτελεσματικός στην «αξιοποίηση» κολλητών από τη ΔΗΜΑΡ και κουμπάρων. Η θητεία του Π.Καψή κατά τον δημοσιογράφο ήταν μήνες απραξίας και επίδειξης ανικανότητας. Εν τω μεταξύ τα έργα και οι ημέρες του υφυπουργού έχουν αντίκτυπο και μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια για την Ευρωβουλή. Μια σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την προμήθεια συστήματος ελέγχου προσωπικού αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς τον αριθμό των εργαζομένων που προβλέπεται να απασχοληθούν στη ΝΕΡΙΤ. Όπως ρητά αναφέρεται στο σύστημα θα πρέπει να έχουν πρόσβαση μέχρι 1.000 εργαζόμενοι.

Στο τέλος Μαΐου το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε την ανάθεση της προμήθειας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρεία 3Π Τεχνική Βιοτεχνική και Εμπορική Α.Ε. Το σύστημα θα πρέπει να περιλαμβάνει λογισμικά για τη μισθοδοσία, τη διαχείριση προσωπικού, τον προγραμματισμό και έλεγχο της απασχόλησης, τον έλεγχο των οδοιπορικών, υποσύστημα αυτόματης διασύνδεσης με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, όπως και μια επιπλέον τράπεζα και «άδεια χρήσης για μέχρι 1.000 εργαζόμενους».

Η εταιρεία σύμφωνα με τη σύμβαση είναι υποχρεωμένη να διαθέσει το απαιτούμενο προσωπικό στη ΝΕΡΙΤ για τη λειτουργία του συστήματος και να εκπαιδεύσει τους διοικητικούς για μια εβδομάδα.

Η ανάθεση κοστολογείται 19.600 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Insider avatar
    Insider 16/06/2014 22:01:32

    Εργάτης του ανταγωνιστικού καναλιού. Έβαλε όλα τα καλά τα παιδιά για να σώσουν το ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ απόκομμα. Και επειδή όλοι πρέπει να κρίνονται από το αποτέλεσμα καλό να δούμε την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος του εκ λόγο κύριου: Πρόγραμμα ανύπαρκτο μετά από τόσο καιρό. Μόνο ποδόσφαιρο και πολιτικές εκπομπές. Και δελτία ειδήσεων όπου οι καθαρίστριες στην άστοχη απελπισμένη διαμαρτυρία τους τρώνε ξύλο από ανεγκέφαλους ματαδες και η παρουσιάστρια (πρώην αντιδραστική και πρώτη στην κατάληψη της ΕΡΤ) να ανακοινώνει το αντίθετο, ότι δηλαδή αυτές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Πέρα από κάθε μέτρο και λογική. Διευθυντές που δεν περνούν ούτε απέξω από τον ΑΣΕΠ και διορίζονται να κάνουν κουμάντο στο δημόσιο κανάλι. Ανθρωποι που μαζικά πήγαν στην βόρειο Ελλάδα για να αγοράσουν από γνωστό φροντιστήριο πτυχίο Αγγλικών. Τολμούν άραγε να αρθρώσουν μια λέξη σε αυτή την άγνωστη γλώσσα; Διευθυντές που άλλα δηλώνουν στο διαγωνισμό της ΔΤ, άλλα στο διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ και άλλα στο ’’διαγωνισμό’’ για διευθυντές. Βγήκε καμία λίστα με τα προσόντα των αποτυχόντων για να γελάσουμε, να δούμε συγκριτικά στοιχεία και να βγάλουμε συμπέρασμα για την εξαιρετική δουλειά του εν λόγο υπουργού; Ευτυχώς που δεν τον πέρασε στην Ευρωβουλή να μας γελοιοποιει και εκεί. Με αυτή την νοοτροπία η ΝΔ θα πιάσει σύντομα το ποσοστό της ΠΑΣΟΚοΕλιας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.