Απεργούν ξανά οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία
06/11/2014 23:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απεργούν ξανά οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία

Με βαριά καρδιά αποφάσισαν – μη έχοντας ωστόσο κανένα άλλο όπλο στα χέρια τους – οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία να απεργήσουν ξανά μετά τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων στην εφημερίδα. Μετά από Γενική Συνέλευση στο κτίριο που στεγάζει την εφημερίδα, ζήτησαν επαναλαμβανόμενες απεργίες (που θα ξεκινούν από τις 2 μ.μ. της Παρασκευής), μέχρις ότου καταβληθούν ένας ολόκληρος μισθός και κατατεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των υπολοίπων χρεών.

Την ίδια ώρα οι εκδότες, Χάρης Οικονομόπουλος και Μάνια Τεγοπούλου με τις φρούδες υποσχέσεις τους (περί υποτιθέμενων επενδυτών που δήθεν θα απογειώσουν την εφημερίδα), κρατάνε σε διαρκή ομηρία εκατοντάδες πρώην και νυν απλήρωτους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας, ενώ ήδη από τις 30.5.2014 η εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος έχει πτωχεύσει (και δικαστικά) συνεχίζοντας όμως να ενοικιάζει τον τίτλο στον Χ. Οικονομόπουλο (“Τρίτη Οψη” Α.Ε).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. d8 avatar
  d8 07/11/2014 13:13:06

  Πολύ κρίμα για την καλή εφημερίδα και για τους ικανότατους εργαζόμενούς της. Μακάρι οι δυσκολίες να ξεπεραστούν.

 2. alex avatar
  alex 07/11/2014 14:18:07

  Λεφτα για δημοσκοπησεις εχουν που βγαζουν τον συριζα με 10 μοναδες μπροστα

 3. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 08/11/2014 22:04:43

  Δεν μπορώ χωρίς την Ελευθεροτυπία , για χρόνια αυτή η εφημερίδα είναι ο μπούσουλας μου στη ζωή: Οταν υποστηρίζει μιά θέση ,ξέρω με βέβαιότητα πως η σωστή για την πατρίδα μας είναι...η ακριβώς αντίθετη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.